-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ArkadaslarArkadaslar wp sitemde bi konus aciyorum örnek konu basligi facebook tehlikeleri diye isim yazdim. Ve konu etiketinede ayni sekil facebook tehlikeleri yaziyorum ve googleye bakinca indexi tag seklinde aliyor yani etket seklinde index aliyor konu ? Su sekil ornek.com/tag/facebbok tehlikeleri diye boylemi olmasi lazim indexi bu sekildemi almasi lazim ? Bide bir konuda kac etiket girmem lazim ve kesin girmem mi lazim . ayrican sitem video sitesi katagorilere gore videolar var mesela komik videolar ve komik resimler katagorisi var komik videolara video yuklersen etiketi komik videolar etiketi ekliyom komik resim ekliceksem etiketi komik resim olarak ekliyorum sizce dogrumu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
etiketi ve konu başlığını aynı girme. etiketin kullanım amacı konu başlığı dışındaki çok geçen ve konu ile alakalı kelimeleri girmektir.
Seo Uzmanı & Wordpress Editörü
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Etiketler bizdede index alıyor.Bence bir konuya 4 etiket idealdir.Eskisi gibi önemli olmadığıda belli oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynısını yapmana gerek yok altarnatif etiket yazabilirsin.Video sitelerinde aynı etikete gerek yok.