lostyazilim

Wordpress etiket sorusu ?

19 Mesajlar 2.135 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

IByRed IByRed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 18 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
ArkadaslarArkadaslar wp sitemde bi konus aciyorum örnek konu basligi facebook tehlikeleri diye isim yazdim. Ve konu etiketinede ayni sekil facebook tehlikeleri yaziyorum ve googleye bakinca indexi tag seklinde aliyor yani etket seklinde index aliyor konu ? Su sekil ornek.com/tag/facebbok tehlikeleri diye boylemi olmasi lazim indexi bu sekildemi almasi lazim ? Bide bir konuda kac etiket girmem lazim ve kesin girmem mi lazim . ayrican sitem video sitesi katagorilere gore videolar var mesela komik videolar ve komik resimler katagorisi var komik videolara video yuklersen etiketi komik videolar etiketi ekliyom komik resim ekliceksem etiketi komik resim olarak ekliyorum sizce dogrumu ?

wmaraci
reklam

GrafikEnes GrafikEnes Seo & Wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 13 / 22
  • Ticaret 9, (%100)
etiketi ve konu başlığını aynı girme. etiketin kullanım amacı konu başlığı dışındaki çok geçen ve konu ile alakalı kelimeleri girmektir.

Seo Uzmanı & Wordpress Editörü

• Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 18 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

WebMasterCeo adlı üyeden alıntı

etiketi ve konu başlığını aynı girme. etiketin kullanım amacı konu başlığı dışındaki çok geçen ve konu ile alakalı kelimeleri girmektir.

Tamam cok kullanilan o konuyla alakali kelimeler giricez peki kactane girmek idealdir ? Bide hangi katagirdeyse ona gore katagori adinida etiket giriyom bunu girmelimiyim ? Ve su index meselesi etiketler index aliyor ?

Fatihaydin Fatihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Etiketler bizdede index alıyor.Bence bir konuya 4 etiket idealdir.Eskisi gibi önemli olmadığıda belli oluyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 18 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

Fatihaydin adlı üyeden alıntı

Etiketler bizdede index alıyor.Bence bir konuya 4 etiket idealdir.Eskisi gibi önemli olmadığıda belli oluyor.

Ek Olarak: Etiketler bizdede index alıyor.Bence bir konuya 4 etiket idealdir.Eskisi gibi önemli olmadığıda belli oluyor.

Ek Olarak: Etiketler bizdede index alıyor.Bence bir konuya 4 etiket idealdir.Eskisi gibi önemli olmadığıda belli oluyor.

Hocam ama konu arkada cikiyo etiket en on sayfada ? Bide bi onceki mesajimi detayli cevaplayabilirmisiniz ?

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

IByRed adlı üyeden alıntı

Hocam ama konu arkada cikiyo etiket en on sayfada ? Bide bi onceki mesajimi detayli cevaplayabilirmisiniz ?

Hocam tag yazsın etiket yazsın bu konulara takılmayın.Etiket kısmınada takılmayın.Özgün makalelerinizi her gün belirli saatlerde paylaşın.Backlink,Tanıtım yazısı çalışması yapın.(abartmadan)Sizden iyisi yoktur.Etiket önde cıkıor die orada kalma olayı yok.Onlar zamanlar yerleşir.Bazen bi bakıyoruz kelimede yazdığımız yazı linki varken,2 gün sonra bi bakıyoruz ana sayfa linki var.Bu işin başı sabırdan geçiyor.Sabırla izleyip olan biteni takip etmelisiniz.

• Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 18 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

Hocam tag yazsın etiket yazsın bu konulara takılmayın.Etiket kısmınada takılmayın.Özgün makalelerinizi her gün belirli saatlerde paylaşın.Backlink,Tanıtım yazısı çalışması yapın.(abartmadan)Sizden iyisi yoktur.Etiket önde cıkıor die orada kalma olayı yok.Onlar zamanlar yerleşir.Bazen bi bakıyoruz kelimede yazdığımız yazı linki varken,2 gün sonra bi bakıyoruz ana sayfa linki var.Bu işin başı sabırdan geçiyor.Sabırla izleyip olan biteni takip etmelisiniz.

Tamam hocam konularda konu basligini etiket olarak eklemeyin demia arkadas tamam ole yapicam . bide video sitemde hangi katagorideyse o katagorinin adinida etiket olarak giriyorum dogrumu ?

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

IByRed adlı üyeden alıntı

Tamam hocam konularda konu basligini etiket olarak eklemeyin demia arkadas tamam ole yapicam . bide video sitemde hangi katagorideyse o katagorinin adinida etiket olarak giriyorum dogrumu ?

Konu başlığı kullanmadan video mu paylaşılır hocam musait bir zamanda konuşalım yardımcı olayım.

• Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 18 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

Konu başlığı kullanmadan video mu paylaşılır hocam musait bir zamanda konuşalım yardımcı olayım.

Yok hocam anlamadiniz . konu basligi kullaniuorum konu basliginin aynisini etiket yapiyordum yapmiyorum artik dogrumudur ? Bide viseo hangi katagorideyse o katagorinin adini etiket yapiyordum yapmalimiuim ?

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Aynısını yapmana gerek yok altarnatif etiket yazabilirsin.Video sitelerinde aynı etikete gerek yok.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al