ReHeL
Marka Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba sevgiler saygılar, Benim bir maruzatım var Allah rızası için yardım edin. Yetiştirmem gerek,
http://edirneanahtarci.net/wp-admin/ giriyorum veya özelleştir veya sayfa düzenle hep hata veriyor ne yapmalıyım ?
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 120 bytes) in /home/erenacar/public_html/edirneanahtarci.net/wp-includes/plugin.php on line 130
-
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/erenacar/public_html/edirneanahtarci.net/wp-admin/includes/class-wp-site-icon.php on line 210
-
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 12288 bytes) in /home/erenacar/public_html/edirneanahtarci.net/wp-admin/includes/update.php on line 256
Nereye girsem bu şekilde hata veriyor LÜTFEN YARDIM
Marka Danışmanlığı için Energy Agency
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
sosyal medya reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Wordpress için kullandığın tema php ile aşırı işlem yapıyor demek ki yada kullandığın bir plugin php'yi aşırı zorluyor demek ki.
Eklentileri tek tek kapat ve deneme yanılma yaparak sorunlu eklentiyi bul.
Eğer hala sorun çözülmediyse hosting firmasından php.ini dosyasından limitleri yükseltmesini isteyeceksin.
Yaşıyoruz işte ölüm icabı...
ReHeL
Marka Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-