-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence tek kelime ile harika bir proje. Yazdıklarını şöyle bir gözden geçirdim ve sanırım üye olan herkesin VBulletin yada diğer sistemlerde olduğu gibi konu aç dediğinde hızlı ve kolay konu açması için bir özellik göremedim. Bu olduğu zaman VBulletin'in bile pabucu dama atılır.
Tasarım olarak sıkıntı olmazda eklenti olarak çok uğraştırır.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Helal olsun özgür abi düzgün işlerse çok kişinin işine yarayacağına eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım - Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Proje çok iyi elinize sağlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
HeroTürk adlı üyeden alıntı
"konu aç" vbulletın deki gibi aynısı herhangi bir sıkıntı yok o konuda. Sizinde belirtiğiniz gibi eklenti kısmı biraz sancılı olacaktır ve her eklenti yapılması zaman alacaktır.
Konu Aç butonuna tıkladığın gibi konu açılacak sayfaya yönlendirmesinde bir sıkıntı olmaz zaten. Panele yönlendirmemesi lazım. Mesela Wordpress sayfasına yönlendirip, konu başlığı, içerik, resim ekleme ve düzenleme kısımlarının olması lazım sadece.
Ben bunun araştırmasını çok yaptım, cigicigi gibi eklentiler buldum fakat işe yaramıyorlar. Wordpress'te sırf bu özellik olmadığı için sıfırdan yazılımlar yapmak zorunda kaldım. Sadece bu özellik dahi mevcutsa süper olur. Hatta şu anda ziyaretçilerin yada üyelerin panele yönlendirilmeden konu gönderebileceği bir eklenti mevcutsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
HeroTürk adlı üyeden alıntı
dediğinizi tam anlamadım ama yani konu aç diyince normal olarak açıyor. Yeni konu açınca yazdığınız konuda kalıyorsunuz.
Şöyle açıklayayım. VBulletin bir konu açmak için ne yapıyoruz? Konu aç butonuna tıklıyoruz. Footer, header ve herşey olduğu gibi kalıyor ve karşımıza sadece bir konu açma formu geliyor. Fakat Wordpress'te konu açmak için ne yapıyoruz? Panele giriyoruz. Footer, header ve bütün herşey değişiyor. Sol tarafta menü oluyor falan filan.
Benim demek istediğim. Wordpress'te bir sayfaya giriyormuşuz gibi, yani hiç bir şey değişmeden, panele falan girmeden, konu açmak için gerekli form gelmesi lazım karşımıza.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Süper kardeşim. Wordpress olduğunu bilmesem rahatlıkla herhangi bir forum yazılımı olduğunu düşünürüm. Tek kelime ile harika ve 4 gözle bekliyorum kendisini.
Birde sadece bu yeni konu ekleme olayı için bir eklenti yada bir yöntem mevcut mu acaba?
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com