lostyazilim
tr.link

wordpress functions.php kaldırma?

4 Mesajlar 941 Okunma
acebozum
tr.link

• Üyelik 05.01.2025
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Ticaret , (%)
functions.php kaldırabilirmiyim standart functions.php dosyası var mı css js birleştiremiyorum header kodları yazmıyor functions.php içine eklenmiş doyaları ordan çekiyor + sitemin görüntüsü çeksem photoshop atsam yeni tema yapsam olur mu aynı görün olacak ama kodları farklı olcak js atıcağım css ile yapacağım

webimgo

cenktolga cenktolga Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 89 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Functions.php'siz bir tema olamaz ancak tema için 2. bir functions dosyası oluşturabilirsiniz. Anladığım kadarıyla şifreli bir functions.php sayfanız var ve müdahale edemiyorsunuz. Eğer düşündüğüm gibiyse şifrelenmesinin bir nedeni olsa gerek değil mi...

• Üyelik 05.01.2025
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Ticaret , (%)

cenktolga adlı üyeden alıntı

Functions.php'siz bir tema olamaz ancak tema için 2. bir functions dosyası oluşturabilirsiniz. Anladığım kadarıyla şifreli bir functions.php sayfanız var ve müdahale edemiyorsunuz. Eğer düşündüğüm gibiyse şifrelenmesinin bir nedeni olsa gerek değil mi...

hayır yani şöyle 4 tane css dosyası var bunları m 1 veya 2 css doysası yapmak istiyorum normalde header.php bu css belirtilir temada belirtilmemiş olsa birleştirip css yazacağım functions.php da belirtilmiş dosyalar functions.php doyasından çekiyor siteyi header.php

böyle istiyorum ama böyle bir kod yok header.php de functions.php de var

cenktolga cenktolga Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 89 / 85
  • Ticaret 0, (%0)

weborgencisi adlı üyeden alıntı

hayır yani şöyle 4 tane css dosyası var bunları m 1 veya 2 css doysası yapmak istiyorum normalde header.php bu css belirtilir temada belirtilmemiş olsa birleştirip css yazacağım functions.php da belirtilmiş dosyalar functions.php doyasından çekiyor siteyi header.php

böyle istiyorum ama böyle bir kod yok header.php de functions.php de var

Çok saçmaymış:) Neden ihtiyaç duymuş çok merak ettim... O zaman bilginiz varsa ki var olduğu görünüyor. Mevcut tema dosyalarını kullanarak kendi mantığınıza doğru gelen şekilde yeniden kodlamanız.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al