wmaraci reklam
tr.link

Wordpress Hesaplama Eklentileri

18 Mesajlar 8.427 Okunma
acebozum
tr.link

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

HamdiCetin adlı üyeden alıntı

Araştırmalarıma göre sanırım bunu özel olarak ücretli şekilde kodlatmak en mantıklısı olacak.

CodeCanyon da şu var, ücretli..

4,560 Satış yapmış

googleasistan
reklam

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
enerjiveguc hocam güzel görünüme sahip fiyat konusunda da sıkıntı yok fakat ben bunu kendi istediğim şekle sokabilir miyim ? incelemelerime göre sadece maliyet hesaplama için kullanılmış bir eklenti bu.

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

enerjiveguc hocam güzel görünüme sahip fiyat konusunda da sıkıntı yok fakat ben bunu kendi istediğim şekle sokabilir miyim ? incelemelerime göre sadece maliyet hesaplama için kullanılmış bir eklenti bu.

Elbette, istediğiniz kriterleri ekleme çıkartma yapabilir ve ekleyeceğiniz kriterlere uygun katmanları da girebilirsiniz. Üstelik paket alacağınız için, değişik varyasyonları kullanabilirsiniz sanırım... Yani bir tane hesaplama eklentisi almayacaksınız sanırım.. Çoklu Dil desteği de var sanırım.

• Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
enerjiveguc dediğim gibi örnek olarak şu demoya bakarsak burada maliyet hesaplaması yaptırıyorsun. Mesela ben bir bilgisayar toplama sitesi olsaydım bu eklenti benim çok işime yarardı temaya entegre ederek bilgisayar toplatıp satış yaptırabilirdim fakat benim. KDV hariçten Matrahı bulma sonra Kdvden Matrah hesaplama vs. vs. gibi seçenekleri olan KDV hesaplatıcısına. Kıdem ihbar tazminatı hesaplatıcısına falan ihtiyacım var.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

enerjiveguc dediğim gibi örnek olarak şu demoya bakarsak burada maliyet hesaplaması yaptırıyorsun. Mesela ben bir bilgisayar toplama sitesi olsaydım bu eklenti benim çok işime yarardı temaya entegre ederek bilgisayar toplatıp satış yaptırabilirdim fakat benim. KDV hariçten Matrahı bulma sonra Kdvden Matrah hesaplama vs. vs. gibi seçenekleri olan KDV hesaplatıcısına. Kıdem ihbar tazminatı hesaplatıcısına falan ihtiyacım var.

O kriterleri kendiniz girmelisiniz işte, Bu gibi bir eklenti sizin işinizi çözecektir, değerleri KDV8 KDV18 gibi MATRAH hesaplama kriterlerini siz girmezseniz hiç bir eklenti bunu kendi başına hesaplayamaz :)
Siz bu iş için düzenlenmiş hazır bir eklenti arıyorsanız biraz zorlanırsınız. Bir Muhasebeci mantığı ile hareketle birisinin ya yazdırmış olması yada yazmış olması gerekir bu tip bir eklentiyi.

• Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
enerjiveguc eğer formu oluşturup formül şeklinde giriş yapılıyorsa o kolay çarpma bölme işlemi fakat demo da admin panelini de koysalardı iyi olurdu önce denerdik formülleri kullanım şeklini falan yoksa mantık güzel.

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

enerjiveguc eğer formu oluşturup formül şeklinde giriş yapılıyorsa o kolay çarpma bölme işlemi fakat demo da admin panelini de koysalardı iyi olurdu önce denerdik formülleri kullanım şeklini falan yoksa mantık güzel.

Evet haklısın Admin panel konusunda, insan kendi işine yarayıp yaramayacağını ancak uygulama örneği ile anlayabiliyor bazen.

Ama stil olarak, çalışma olarak çok iyi düzeyde bence de... yani alıp kenarda dursun diyesi geliyor insanın...

emresavsa emresavsa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek boş
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 16 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
acaba eğitim sitesi için puan hesaplama eklentisi varmı önereceğiniz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al