-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web ve Masaüstü programlama
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende litespeed cache kullanıyorum fakat ayarlari gerçekten iyi yapilmali yoksa sıkıntilar cikabiliyor ozellikle js dosyalarinda wp fastest cache premium kullaniyordum sorun yoktu ama hizda yoktu simdi ls cache gectim hiz iyi ama bazi sitelerimde tema sorunlari oldu ekible iletisim iyi hala calisiyoruz cozucekler sanirim destek gercekten iyi :)
Her Türlü Stabil Bot! | İnstagram, Twitter, Whatsapp ve daha fazlası için PM!
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bilgi paylaşımı olmuş bende WP Fastest Cache kullandım bir yıl önce ama google siteyi mobil uyumlu görmedi kaldırdım o yüzden. Bu tür eklentileri kuran arkadaşların buna da dikkat etmesini isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Litespeed cache eklentisini bende denedim ama beceremediğim için kaldırdım. Şuan litespeed kullanmama rağmen eklenti olarak wp fastest cacheyi kullanıyorum. Destek konusunda iyiler ve sahibi Türk olduğu için çok rahat anlaşıyoruz ve sağolsun her mesaja dönüş yapıyor. Ama Litespeed eklentisini de hız konusunda çok tavsiye ediyorlar. İkisininde avantajları ve dezavantajları var.
Antcom
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO - İçerik - Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir cache eklentisi tamamen sorununuzu çözmeye bilir dilerseniz size yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web ve Masaüstü programlama
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AdaletinSesi adlı üyeden alıntı
Litespeed cache eklentisini bende denedim ama beceremediğim için kaldırdım. Şuan litespeed kullanmama rağmen eklenti olarak wp fastest cacheyi kullanıyorum. Destek konusunda iyiler ve sahibi Türk olduğu için çok rahat anlaşıyoruz ve sağolsun her mesaja dönüş yapıyor. Ama Litespeed eklentisini de hız konusunda çok tavsiye ediyorlar. İkisininde avantajları ve dezavantajları var.
litespeed cache ayarlarıBu konumdan destek alabilirsiniz. Dilerseniz yardim edebilirim.
Her Türlü Stabil Bot! | İnstagram, Twitter, Whatsapp ve daha fazlası için PM!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
3 H A R F L İ
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
LiteSpeed Cache orjinal ayarlardamı kullanıyorsunuz yada deneyip şu iyi dediğiniz ayarlar varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
namecheap üzerinde destek var mı acaba. müşteri hizmetlerinden sordum. pek anlamadılar galiba. yasal olan her eklentiyi kullanabilirsiniz dendi. w3 total cache + fast velocity minify kullanıyorum. google page speed hızı masaüstü 99 mobil 95 çıkıyor.