Merhaba arkadaşlar ..
Link kısaltma sistemlerinin oldukça yoğun olarak kullanıldığını tespit ettiğim günden beri sürekli o konuda eklentiler yazmak istedim ve sıra sıra ilerliyorum 🙂 Bc.vc eklentisi ardından daha popüler olan bit.ly link kısaltma servisinin apisini kullanarak güzel bir eklenti yazdım.
Eklenti dil farklı dilde sitenizin dili ne ise o dil ile sorunsuz şekilde çalışıyor. ( İngilizce / Türkçe ) Api bilgilerinizi wordpress profil alanına girdikten sonra işlemlerinizi sorunsuz yapabilirsiniz. Sitenizin sol üst kısmında çıkan butonu sadece yöneticiler görebilir, üyeler ve ziyaretçilere asla gözükmez.
Ajax ile post işlemi yaptığı için butona birden fazla basmanız gerekebilir. Onay sonrası o sayfanın kısaltılmış linkini size oluşturup verecektir. Aşağıda paylaştığım kurulum ve kullanım videosunu izleyip aşamaları birebir uyguladığınız takdirde sorunsuz bir kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
Kurulum ve kullanım videosunu izleyin.
Eklentiyi sadece bu adresten indirin, aksi taktirde başka siteler kod içerisine virüs ekleyip web sitenize zarar verebilir.
Eklentiyi wordpress.org’a bugün yükleyeceğim. Onaylandıktan sonra oradan da indirebilirsiniz.
Güncellemeleri ve versiyon bildirimlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Kurulum ve kullanım esnasında bir sorun ile karşılaşırsanız iletişim sayfasından ya da bu konu altından yorum atarak destek alabilirsiniz.
Eklentinin yararlı olduğunu düşünüyorsanız lütfen kaynak link göstererek blogunuzda paylaşın, sosyal ağlarda beğenin ve youtube kanalıma abone olun
Eklentiyi Wordpres.org'dan güvenli bir şekilde indirebilirisiniz :)