Herkese iyi geceler arkadaşlar, öncelikle konuyu buraya açmamın sebebi wordpress ile ilgilenen arkadaşlara ulaşmak.

Bildiğiniz gibi çok profosyonel insanlarla çalışmak büyük maliyetler gerektirir. Bizimde projemizde görev alcak arkadaşlara ihtiyacımız var. Emin olun bu işler ekip işidir. Usta insanların çalışma şeklini de hepimiz biliyoruz.

Şuan çok profosyonel arkadaşlarla çalışamayız, proje hacmi gerçekten müsaade etmiyo. Ama Wordpresse yeni girmiş fakat adam mükemmel bootstrap yazıyor. Onpage 'de benim bu insana ihitiyacım var.

MySQL ve Wordpress database konusuna hakim bir arkadaşa ihtiyacım var. Grafiker bir arkadaşıma ihtiyacım var.

Çıkarttığım algoritmanın yazılımını kendim yazıyorum. Bu şekilde kendini hem geliştirme hemde bitiricilik özelliği kuvvetli arkadaşlara ihtiyacım var.

Herkes emeğinin karşılığını alcak. Sadece bu kuru lafla değil projelerimizin başlangıcında herkesle sözleşme mahiyetinde anlaşmalar yapılacak. Bütçemize uygun şekildede ekibimizi büyütmeyi planlıyoruz.

Yanlış anlaşılmasın diye altını çizmek istiyorum; birden fazla projemiz var hepsini sıra ile yürüteceğiz. Bir bilişim şirketimiz var. Size düşen freelance sistemde bizlere bilginiz ve tecrübenizle emeğinizin karşılığını alarak destek olmanız.

Projelerimizin hepsi altyapı ve interaktif reklamcılık ile desteklenmektedir. Yani size otur şu blogda bunu paylaş, sosyal medya hesabı aç gibi işler verilmeyecek. Ajans tarzında herkes kendi uzmanlık alanını algoritmalara uygulayacak. SQL ci arkadaşımın wordpress codex'i özümsemesi lazım. İşimiz bukadar, teşekkür ediyorum. Yeteneklerinizi ve referanslarınızı bu konu üzerinden bildirirseniz çok sevinirim. Tekrar herkese hayırlı geceler.