kalitemedyatrHocam öğrenmek isteyin çalışın yeter. Yeni başlamanız sorun değil.
1- Daha yeni kurduğun bir sitenin trafiği olmayacaktır. Bunun için en düşük paket bir hosting den başlamanı öneririm. Sana başlangıç için yeterde artar. Zaten içerik girdikçe sıralaman yükselecek ve trafiğin artacak. Bu zaman içerisinde olur. Hosting paketini servis sağlayıcın otomatik yükseltir sen isteiğin zaman bir şey yapmana gerek yok. Ama projeyi çok ilerletirsen VDS veya kiralık sunucuya geçmek zorundasın. Onuda sitenin İmajını alarak yapıyorsun. Barınma hizmeti için GoDaddy tavsiye ederim. Fakat illede TR sitem var TR de barındırmak istiyorum dersen İsimtescil TR ip den dolayı daha yararlı olabilir. SEO açısından da böyle.
2- Domain için fikrim yok fakat nasıl seçiceğin hakkında bilgi verebilirim. Örnek veriyorum ; sen bir bilgisayar tamircisisin. İnternetten müşteri kazanmak istiyorsun. Domainin içerisinde mutlaka ''Bilgisayar Tamiri '' anahtar kelimesini geçir. SEO da büyük yararını görürsün.
3- SEO Uyumlu Tema biraz yanlış bir tabir olmuş. Kendi sektöründeki rakiplerine bak beğendiğin temayı ''whatwpthemeisthat.com'' buradan sorgula onu satın al. SEO açısından dersek, sadece Etiket sisteminin olmasına dikkat et temada.
4- Eklenti için biraz erken davranmıssın sormakta. Onlar zamanla olur ama kafadan söyliyim.
*Wp FASTEST CACHE * YOAST SEO *WP UNLOCK (admin girişini gizlemekiçin)
5- Bu çok genel bir soru. SEO yaparak yani içerik yaratıp anahtar kelimelere çalışarak bir yükselme sağlarsın ve o şekilde çekersin. İkincisi de Reklam 'dır. Parasını ödersin ve trafiği çekersin. Fakat reklam yapıcaksan uzman a danışmalısın. Zira örnek veriyorum sen 10 lirayla 1.500 kişiye ulaşırsın, uzman adam 3.000 kişiye olursun. Ayrıca filtreleme sistemi önemli.
Senin için temel bilgileri verdim yolun açık olsun :)