-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site adresini Ve hit istatistiklerini pm atarsanız incelerim
seo mu ? bu neyin kafasi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Host dan ziyade ben her zaman vps ya da vds yanlısıyım. Muhtemelen host firmanızla alakalıdır. %20 cpu da neymiş ya sevemedim gitti şu sunucuyu bölme işlerini ne gerek var arkadaş ver işte herkese özel ip den sunucusunu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@temp542 ve @cooljem Sorunlarınızla ilgili özel mesaj atılmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
cooljem adlı üyeden alıntı
Aynı temayı kullanıyorum kesinlikle hayır! Total super cache filan kurdum mahvetti herşeyi o javascript ve css kodlarını sıkıştıramıyor! baktım adamlar amazon sunucusu kullanıyor demoda birde milleti kandırıyorlar google speed puanı 90 diye bende 40!!!
Ek Olarak:
Yav bu temaya Super Cache eklentisi nasıl çalışıyor hala anlamadım. Yav şu beyaz sayfa sorununu halledebilecek biri yok mu ? ne yaptıysam olmuyor!
valla hocam ben 2 farklı sitemde de bu temayı kullanıyorum. Super Cache eklentisini de sorunsuz kullanıyorum hatta diğer sitemde artık kullanmıyorum bile gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor neden sizde öyle bir sorun var anlamış değilim. Diğer eklentiler ile çakışma sorunu olabilir diye düşünüyorum.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bende eskiden wordpress sitemde değişik temalar kullandım. Temanın kodlaması çok önemli. Sitenin açılış hızında Tema çok önemli .Çok hızlı ve iyi seo 'lu tema yapan Türk arkadaşlar var bence onlardan al .
Bence eklenti olarak cache çok etki etmiyor.
Ben yabancı bir siteden çok uygun fiyata tema satın aldım. İstersen mesaj at tema konusunda öneri yapabilirim
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendislik öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben yeni yeni açtığım site için 6 GB Ramli vps aldım kafam rahat tek birtane site barındırıyorum. 0,40-0,50 saniyede açılıyor çoğu zaman daha hızlı.