-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Merhaba arkadaşlar, satın aldığım tema ile birlikte gelen demo içeriği yüklemiştim. Temadaki bütün ayarlamaları yaptım ve;
Demo içeriklerdeki;
Konuları
Etiketleri
Sayfaları
Yorumları
Portföy öğelerini
Reklam sistemine eklenenleri
Tekrardan sildim. Şimdi bu sildiğim malzemelerdeki kalıntıları PhpMyAdmin'den hangi yolu izleyerek sileceğim? Ya da bu işlemi yapabilen bir WordPress eklentisi var mı?
Bahsettiğim tema: GoodNews
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
WpÖmerFaruk Teşekkür ederim hocam. WordPress konusunda ücretli desteğiniz var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Kalıntıdan kastınız görseller, db içinde yazılan yollar ve tüm sayfa/yazılar vs hangileri tam olarak?
Normalde demo content yüklerken ayri bir kullanici atayip onun adina yuklemeniz ve işiniz bitince kullaniciyi icerikle birlikte silmek mantiklidir. Geride kalan herseyi silmek istiyorsaniz; çok elzem değil ancak her bir adim için farkli bir eklenti kullanmalisiniz. Yani post revizyonlar ve içerik kaydi için Wp Optimize, Görseller için Fix Images, Db için Fix my DB gibi birçok eklenti vardı (uzundur kullanmadım, isimler revize olmuş olabilir).
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
CenkOnsoy hocam, Tema üzerinde pek fazla değişiklik yapmadım aslında. Ufak tefek kod değişikliklerini de not aldım zaten. Blog zaten sıfır, toplasan 3-4 eklenti kurdum. Diyorum ki, blogu komple silsem, veritabanını da silip yeni bir tane oluşturup, kurulumu yapsam, ardından satın almış olduğum temayı yeniden yüklesem, en sağlıklısı olur değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
O zaman çok da fazla demo içeeige bagimli kalmadiniz?
Degisiklik yaptiginiz dosyalari not alin veya tema klasorunjn yedegini alın, temiz bir kurulum yapın; hatta ve hatta cpanel varsa tek tikla bastan kursun uğraşmanıza bile gerek yok. Sonra tema klasorunj degistirilmesiyle olay cozulur. Ancak içerikteki custom post type olarak belirtilen kisimlarda yeni sayfa, yazi vs. olusturup bunlari duzenlediyseniz durum farkli olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Hocam tema yapımcısı Youtube üzerinden gizli bir oynatma listesi gönderdi. Demo içeriği yüklemeden bile her şeyi ayarlayabilirim bunları izleyerek. Shortcode'ları ve Post Type'ları liste halinde alıp kaydettim. Tema zaten mevcut. En güzeli sıfırlamak bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Wm Hızlandırma ve Temizleme Optimizasyonu Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Konu wm ile ilgili değil, WP ile ilgilidir, kendinize ait farklı bir reklam başlığı açabilirsiniz.
Dorebar adlı üyeden alıntı
Hocam tema yapımcısı Youtube üzerinden gizli bir oynatma listesi gönderdi. Demo içeriği yüklemeden bile her şeyi ayarlayabilirim bunları izleyerek. Shortcode'ları ve Post Type'ları liste halinde alıp kaydettim. Tema zaten mevcut. En güzeli sıfırlamak bence.
En güzeli sıfır kurulum ve kendi yapımcısından destek almaktır, zaman kaybetmemiş ve sağlam adım atmış olursunuz. Eğer yine sıkıntı yaşarsanız ulaşın yardımcı olmaya çalışırım.