-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
wordpress film sitesi için kırık linkleri otomotik kontrol için yapmamız gerekir linklerden kastım turbobit ve letitbit gibi siteler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam kullanıyormusunuz bilmiyorum ama benim kullanmış olduğum Wordpress Reports eklentisi var bunla her konunun altında bildirim yazısı çıkıyor o sayede ziyaretçiler konuların linkleri kırıldığı zaman iletebiliyorlar kolayca.Ben bu eklenti yerine form oluşturup sadece menüye ekledim kimse kırık link bildiriminde bulunmadı ama bu eklenti ile sürüyle kırık link bildirimi geldi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
FilmlerBizden adlı üyeden alıntı
linkler kırık olduğu için gelmiyor o bildirimler, botlar gezerken o linke tıkladığı için sürekli report geliyor. güvenlik kodu olmadan bu eklenti pek işe yaramaz. biraz hitli siteniz varsa eğer sürekli bu raporları silmeniz gerekir. hatta hiç kontrol etmeden silin çünkü 100 taneden anca iki tanesi kullanıcıların gönderdiği bildirimlerden oluşuyor.
Hocam günlük 1k lık sitede kullanıyorum ama şimdiye kadar botların yolladığını tahmin etmiyorum çünki okadar çok gelmiyor kırık link bildirimi, gelenlere bakıyorum konulara linkleri kırık çoğunun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1k lık sitede ortalama kaç link geliyor kırık diye?
20 linke kadar botlar rahatça yapabiliyor 1k lık sitede. ben baktığımda 100 taneden 5 tanesi bile kırık olmuyor :) bot her linke tıklayınca orayada tıklıyor. özellikle üstteki seçenek seçiliyse %99 link sağlam oluyor. alt seçenek genelde doğru oluyor :)