lostyazilim
tr.link

WordPress Kitabı

7 Mesajlar 1.193 Okunma
acebozum
tr.link

MstDrsn MstDrsn Yine Yeni Yeniden Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1872
  • Beğeniler 188 / 361
  • Ticaret 15, (%100)
Arkadaşlar yarın Profesyonel WordPress ve Wordpress kitaplarını almayı düşünüyorum sizce nasıl kaynaklardır ve düşünceleriniz nelerdir

wmaraci
reklam

NKara NKara Front end Developer, Seo smm Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front end Developer, Seo smm
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 56 / 62
  • Ticaret 1, (%100)
Google amca iyidir. kitap falan almana gerek yok kanımca. netten birçok videolu ve yazılı anlatım bulabilirsin kendince uygulamalar yapıp kendini geliştirebilirsin wordpress için ekstradan kitap almana gerek yok roman değil bu kurban :) Google'dan derinbi araştırma yeterli olacaktır. wordpress.com
MehmetAliATLI

kişi bu mesajı beğendi.

Seo Nasıl Yapılır Sorusuna, Arama Motorunun Yap Dediğini Yap! Yapma Dediğini yap ma..

Seomple Seomple Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-ticaret & Seo Danışmanlığı
  • Mesajlar 793
  • Beğeniler 33 / 240
  • Ticaret 26, (%100)
Emeklerini bir kenara bırakıyorum, elbette ciddi anlamda yazan vardır fakat çoğu ilk başlayanlara hitap eden kitaplar.İlk başlangıç ise alabilirsiniz fakat bilginiz var ise bilginizin dışında bir konu görebileceğiniz sanmıyorum :)

MstDrsn MstDrsn Yine Yeni Yeniden Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1872
  • Beğeniler 188 / 361
  • Ticaret 15, (%100)

Seomple adlı üyeden alıntı

Emeklerini bir kenara bırakıyorum, elbette ciddi anlamda yazan vardır fakat çoğu ilk başlayanlara hitap eden kitaplar.İlk başlangıç ise alabilirsiniz fakat bilginiz var ise bilginizin dışında bir konu görebileceğiniz sanmıyorum :)

Sadece ufak bir bilgim var.Ama genel olarak kodlamada girişim.Sadece photosop ta biraz daha iyiyim.

wmaraci
wmaraci

Anarschi Anarschi Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek High Professional Student in G
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 82 / 243
  • Ticaret 0, (%0)
Ali Arslan tarafından yazılan Wordpress kitabını almanı tavsiye ederim.Açıkcası wordpress'e dair değinmediği konu kalmamış harika bir kaynak diyebilirim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/wordpress/productDetails.aspx?productId=kdikeyeksen58810&categoryId=211662&SKU=KDIKEYEKSEN58810
escaperx blogizim

kişi bu mesajı beğendi.

blogizim blogizim Hguner Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek iktisat öğrencisi (dokumacı)
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 28 / 17
  • Ticaret 1, (%100)

Beyaz adlı üyeden alıntı

Ali Arslan tarafından yazılan Wordpress kitabını almanı tavsiye ederim.Açıkcası wordpress'e dair değinmediği konu kalmamış harika bir kaynak diyebilirim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/wordpress/productDetails.aspx?productId=kdikeyeksen58810&categoryId=211662&SKU=KDIKEYEKSEN58810

katılıyorum...

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)

Beyaz adlı üyeden alıntı

Türk insanı için pahalı geldiğinden olacak, amazon.com'da satılanlar gibi 1000 sayfalık her şeyin ayrıntısına değinen bilgisayar kitapları bulunmuyor Türkiye'de. Bir ara sırf bu kitabı veriyor diye barındırma hizmetini Turhost'tan alacaktım :)

Ne ekersen onu biçersin
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al