Merhaba arkadaşlar ben kaan, wordpress konusunda sizlerin karşılaşmış olduğunuz sorunlar konusunda sizlere gerek skypeden gerekse tw den hertürlü destek olabilirim.
Wordpress Yardımcı olduğum konular
1- Wordpress Kurulumu
2- Tema kurulumu
3- Bot kurulumu
4- Eklenti kurulumu
5- Site hitlendirme Çalışması
a) isterseniz taktiksel olarak detaylı bir program şeması ile ( kullanılacak websiteleri ve yapılacak saatler yazılı olarak) sizlere websitenizi arama motorlarında yükseltmenizi sağlayan kendi tecrübelerime dayanan bilgi arşivim ( FİLM - DİZİ - HABER siteleri hitlendirme konusunda oldukça iyiyim referanslarım mevcuttur.)
b) Sizin yerinize ben yapıyorum ve kısa süre içinde websiteniz hitleniyor. Günlük raporlama ile sizde kullanılan websitelerini ve saatlerini ve yükselme durumlarınızı analizsel olarak görebilirsiniz
6- Wordpresste karılaşılan sorunlar ( dosyaların kaybolması, wordpress hacklenmesi, beyaz sayfa sorunu, yazıların görünmemesi, yorumların görünmemesi)
İletişim için skype adresim: satrancali
Not: Seçtiğiniz maddeye göre fiyatlandırma uygulanacaktır fakat öğrenci olduğumdan dolayı ve harçlık çıkartmam için oldukça uygun fiyatlar olacaktır. ( Önce iş sonra parayı alırım, Bende güven her şeydir.)