-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar bir sitede gördüm hit sorunumu araştırırken.benim sitemde ocak ayının sonlarından itibaren hit düşüklüğü var 7 k dan 2 k lara düştüm haberde şu yazıyordu Bir çok kişi bunun sebebinin son yapılan WordPress güncellemesinden sonra olduğu kanaatine vardı.Google şimdilik WordPress bloglarının bir çoğunu geç indexliyor. bende eski sürümüne geçmeyi düşünüyorum geçersem bir problem olurmu birde eski hitime kavuşurmuyum
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Hocam Hemen Hemen 10 Webmaster'dan 8 i Wordpress kullanıyor artık. Çok büyük firmalar bile Wordpress i tercih eder oldu. Böyle birşeyin olacağini tahmin etmiyorum, belkide kendimi kandirmak istiyorum. Çünkü böyle birşey olursa herkesin hali duman..
Siz O haberi okuduğunuz kaynaği konunuza eklerseniz eğer, Eminim Yorum yapan olacaktır.
yelden
Satış Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güncel tutunmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Her güncellemede açıklar gideriliyor yeni fonksiyonlar ekleniyor. Sitenizde yaptıgınız son değişikleri inceleyin derim.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen 2013 ün başlarından sonra düştüm. Takip ediyorum çoğu blog bu durumdan etkilenmiş. Google'ın görsel değişikliğine bağlıyordum ama günlük 300 kişi de görselden gelmiyor bunun bir sebebi de güncelleme olabilir.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
WordPress'in sürümüyle index hızının bir alakası olacağını sanmıyorum. En son çıkan yani en güncel sürümü kullanmak her zaman daha iyidir, rahat olun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
çok saçma forum konularını incele her sene bu aylarda google adwords taktiğini uygular adwords satışları başlasın ozaman normal olur :)