Merhaba Arkadaşlar WordPress Kurumsal Siteler İçin Önermek İstediğiniz Tema Varmı ?

[COLOR=Red]Ben Bir Kaç Örnek Buldum Ama Benim İşimi Görmedi. Belki Lazım Olan Arkadaşlar Olabilir. Onlar İçin Paylaşıyorum. [/COLOR]

Corporatelife : Kurumsal wordpress teması getacustomdesign.com tarafından yapılmış olup 3 farklı stilde dağıtımı yapılmaktadır. Aynı zamanda 3 farklı stil koyu ve açık olarak da farklılaştırılmaya gidilerek tam 6 adet tema stili hazırlanmış. Temalar iki kolonlu, [COLOR=#ff0000]özel[/COLOR]anasayfa dizaynlı, ajax iletişim formuna sahip, widget destekli, W3C Valid kodlamaya, Promosyan veya haber olarak kullanacağınız kutulara sahip olup Wp 2.8 uyumludur.





Klasik Tema Regular: Test / İndir Wood Tema Regular: Test / İndir Metal Regular: Test / İndir
Klasik Tema Light : Test / İndir Wood Tema Light : Test / İndirMetal Light : Test / İndir




RS14 : [COLOR=#ff0000]Kurumsal[/COLOR]bir dizayna sahip olan RS14 Worpdress teması themelab tarafından dizayn edilmiştir. Tema koyu arkaplan üzerinde döşenmiş beyaz sayfaya sahiptir. Özelleştirilmiş admin paneli bulunmaktadır. Sade bir tasarıma sahip olan bu tema ile kurumsal firma imajını tanıtarak pazarlama faailiyetlerini sürdürürken aynı zamandada yaptığınız işe ait konuları blog olarak yayınlayabilirsiniz.




RS14 Kurumsal Wp tema : Test / İndir / Açıklama
Obscorb V1.0 : Ana sayfasında manşet teması ile yeni nesil wp kurumsal temalardan birisi. Normalde bu tip temalar bir çok yerde ücretli olarak dağıtılsada wpcrunchy sitesi bedava olarak dağıtımını yapmakta. Tema ortada yazacak çok fazla bir şey yok. Ana sayfası manşet [COLOR=#ff0000]tarzı[/COLOR] ücretsiz kurumsal wordpress teması arıyorsanız, bu doğru bir tema olacaktır.




Obscorb V1.0 Kurumsal Tema : Test / İndir / Açıklama