-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin.
Yine bir soruyla karşınızdayım :)
Benim siteme üye olmadan giriş yapılamıyor. Üye olmanında belirli bir şartları var. Bazı üye olmak isteyenler ben ve diğer yöneticilerle irtibata geçmek istiyorlar haliyle. Bende login ekranına bir iletişim formu eklemek istiyorum.
Yani login ekranında bir yerde iletişim yazısı yazıcak yönlendirmeli ve iletişim sayfasına gidip gerekli şeyleri yazıp bana iletilecek. Bunu nasıl sağlayabilirim?
Şimdiden teşekkürler. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
doğru anladıysam eğer iletişim sayfasına ekler gibi login sayfasına contack form 7 eklerseniz sorunun çözülür
wtf!?*
WPD
Wordpress Geliştiricisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunu eklenti ile yapsanız şu şekilde olabilir;
function iletisim_formu(){
// iletisim form kodları
}
add_action('login_form',iletisim_formu'));
Tabi eklentinin diğer ayarlamalarını da yapmanız gerekecek. Denemedim ama bu kodları temanızın functions.php dosyasına ekleyip bir deneyin belki olur.
ssimsek.net
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Temaniza ozel sayfa sablpnu olusurum bir login formu ekeleyebilrisiniz sayafa ve yine ayni sekilde ozel sayfa sablonunun icineden iletisim sayfaniza yonlendirilecek olan linki yada direkt iletisim formunu ekleyebilirsiniz. Yukarida anlatmis oldugum islemleri blogumda daha onceden anlatmistim. Blog.ecancan.com adresinden inceleyebilirsiniz. Kolay gelsin