-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir anda wordpres admin panele girememeye başladım. Neden oldu hiç anlamadım. Geceden beri uğraşıyorum ama hala çözemedim. ilk önce yaptıklarımı söyleyeyim de ona göre tavsiye verirsiniz. yardımınıza ihtiyacım var.
yaptıklarım
1-phpmyadmin den md5 ile şifreyi değiştirdim OLMADI.
2-emergency.php dosyası oluşturarak şifreyi değiştirdim OLMADI.
3-e-mail le şifre sıfırlama dedim ve gelen maildeki linke tıklayınca da yanlış aktivasyon kodu gibi bir hata alıyorum.
4-eklentileri devre dışı bıraktım bu seferde çerezleri etkinleştirin diye hata verdi login sayfasında.
Kafayı yemek üzereyim. her yolu denediğim halde neden olmuyor. Hosting firmasına söyledim fakat sorun onlardan değil. Vps kullanıyorum bu arada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şuan panele de erişemiyorum. digitalocean kullanıyorumda. Dün aldığım full sunucu yedeğini geri aldım şuan ama hala giremiyorum. Dün her şey mükemmel çalışıyordu. Ben şu panele bir giriş yapayım deniycem hocam sizin söylediklerinizi. Ondan sonra son durumu yazacağım. Şimdiden saolun hocam
edit: Hocam olmadı. Her şeyi tek tek yapıyorum fakat yinede olmadı. Hata yaptığımı düşünmüyorum çünkü belki bin defa denemişimdir. verdiğin ikinci linkteki yolu da denedim hocam. Kendim oluşturdum ve onda da girmedi.
"HATA: Yanlış kullanıcı adı veya şifre." hatayı alıyorum.
Ek Olarak: ama şunu farkettim şifreyi yanlış girdiğimde giriş yapma hakkım düşüyor. mesela 4 kez giriş yapma hakkım kaldıysa şifreyi yanlış girdiğimde giriş yapma hakkım 3'e düşüyor. Fakat şifreyi doğru girdiğimde ise bu giriş yapma hakkı düşmüyor. Aynı kalıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şuan panele de erişemiyorum. digitalocean kullanıyorumda. Dün aldığım full sunucu yedeğini geri aldım şuan ama hala giremiyorum. Dün her şey mükemmel çalışıyordu. Ben şu panele bir giriş yapayım deniycem hocam sizin söylediklerinizi. Ondan sonra son durumu yazacağım. Şimdiden saolun hocam
edit: Hocam olmadı. Her şeyi tek tek yapıyorum fakat yinede olmadı. Hata yaptığımı düşünmüyorum çünkü belki bin defa denemişimdir. verdiğin ikinci linkteki yolu da denedim hocam. Kendim oluşturdum ve onda da girmedi.
"HATA: Yanlış kullanıcı adı veya şifre." hatayı alıyorum.
Ek Olarak: ama şunu farkettim şifreyi yanlış girdiğimde giriş yapma hakkım düşüyor. mesela 4 kez giriş yapma hakkım kaldıysa şifreyi yanlış girdiğimde giriş yapma hakkım 3'e düşüyor. Fakat şifreyi doğru girdiğimde ise bu giriş yapma hakkı düşmüyor. Aynı kalıyor.
Herhangi bir güvelik eklentisi kullanıyor muydunuz? ve panele erişşim sağlıyamıyordan kasınız wp-login.php sayfasına ulaşım sağlayamıyorsunuz doğru mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok hocam güvenlik eklentisi kullanmıyordum. wp-login.php sayfasına ulaşabiliyorum. phpmyadmin ve ftp ye de bağlanabiliyorum. Fakat centos web panel e giremiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok hocam güvenlik eklentisi kullanmıyordum. wp-login.php sayfasına ulaşabiliyorum. phpmyadmin ve ftp ye de bağlanabiliyorum. Fakat centos web panel e giremiyorum.
Hocam sizin probleminiz wordpress'le alakası yok yalnız. Hizmeti nereden satın aldıysanız onlarla iletişime geçmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Site
-
-
Ad Soyad
U** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam ben aynı hatayı alıyorum ama kayıt edemiyorum yönetici izni gerek diyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress de Login.php saldırıları çok fazla olabiliyor.
Dolayısıyla sunucular barındırdıkları wordpress sitelerin Login.php dosya izinlerini haberiniz bile olmadan 000 olarak değiştiriyor. başıma geldiği için biliyorum. C panelden dosya izinlerinizi kontrol eder misiniz hocam son değişiklik yapılan ya da 000 olan dosyanız var mı? Varsa 644 olarak değiştirmeniz gerekiyor.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler