lostyazilim

Wordpress login sorunu

9 Mesajlar 5.571 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

husame husame WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 9 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar bir anda wordpres admin panele girememeye başladım. Neden oldu hiç anlamadım. Geceden beri uğraşıyorum ama hala çözemedim. ilk önce yaptıklarımı söyleyeyim de ona göre tavsiye verirsiniz. yardımınıza ihtiyacım var.
yaptıklarım
1-phpmyadmin den md5 ile şifreyi değiştirdim OLMADI.
2-emergency.php dosyası oluşturarak şifreyi değiştirdim OLMADI.
3-e-mail le şifre sıfırlama dedim ve gelen maildeki linke tıklayınca da yanlış aktivasyon kodu gibi bir hata alıyorum.
4-eklentileri devre dışı bıraktım bu seferde çerezleri etkinleştirin diye hata verdi login sayfasında.

Kafayı yemek üzereyim. her yolu denediğim halde neden olmuyor. Hosting firmasına söyledim fakat sorun onlardan değil. Vps kullanıyorum bu arada.

wmaraci
reklam

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar bir anda wordpres admin panele girememeye başladım. Neden oldu hiç anlamadım. Geceden beri uğraşıyorum ama hala çözemedim. ilk önce yaptıklarımı söyleyeyim de ona göre tavsiye verirsiniz. yardımınıza ihtiyacım var.
yaptıklarım
1-phpmyadmin den md5 ile şifreyi değiştirdim OLMADI.
2-emergency.php dosyası oluşturarak şifreyi değiştirdim OLMADI.
3-e-mail le şifre sıfırlama dedim ve gelen maildeki linke tıklayınca da yanlış aktivasyon kodu gibi bir hata alıyorum.
4-eklentileri devre dışı bıraktım bu seferde çerezleri etkinleştirin diye hata verdi login sayfasında.

Kafayı yemek üzereyim. her yolu denediğim halde neden olmuyor. Hosting firmasına söyledim fakat sorun onlardan değil. Vps kullanıyorum bu arada.
Hocam ilk denedeginiz yöntemle olmaması neredeyse imkansız. İşlemi dogru yapmıyo olma şansınız olabilir mi

MySQL Üzerinden WordPress Admin Şifresi Değiştirme Bu yazımı takip ederek şifre degiştirmeyi tekrar deneyin eminim bir yerde ufak bir hata yapıyorsunuzdur.

Bir diger alternatif ise Yine MySQL üzerinden yeni admin oluşturma
MySQL Üzerinden WordPress Admin Ekleme [ Detaylı Anlatım ] Onuda bu yazımda anlattım. İki yöntemden biriyle çözüme ulaşamassanız tekrar benimle iletişime geçin lütfen

• Üyelik 19.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 9 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam şuan panele de erişemiyorum. digitalocean kullanıyorumda. Dün aldığım full sunucu yedeğini geri aldım şuan ama hala giremiyorum. Dün her şey mükemmel çalışıyordu. Ben şu panele bir giriş yapayım deniycem hocam sizin söylediklerinizi. Ondan sonra son durumu yazacağım. Şimdiden saolun hocam

edit: Hocam olmadı. Her şeyi tek tek yapıyorum fakat yinede olmadı. Hata yaptığımı düşünmüyorum çünkü belki bin defa denemişimdir. verdiğin ikinci linkteki yolu da denedim hocam. Kendim oluşturdum ve onda da girmedi.
"HATA: Yanlış kullanıcı adı veya şifre." hatayı alıyorum.

Ek Olarak: ama şunu farkettim şifreyi yanlış girdiğimde giriş yapma hakkım düşüyor. mesela 4 kez giriş yapma hakkım kaldıysa şifreyi yanlış girdiğimde giriş yapma hakkım 3'e düşüyor. Fakat şifreyi doğru girdiğimde ise bu giriş yapma hakkı düşmüyor. Aynı kalıyor.

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam şuan panele de erişemiyorum. digitalocean kullanıyorumda. Dün aldığım full sunucu yedeğini geri aldım şuan ama hala giremiyorum. Dün her şey mükemmel çalışıyordu. Ben şu panele bir giriş yapayım deniycem hocam sizin söylediklerinizi. Ondan sonra son durumu yazacağım. Şimdiden saolun hocam

edit: Hocam olmadı. Her şeyi tek tek yapıyorum fakat yinede olmadı. Hata yaptığımı düşünmüyorum çünkü belki bin defa denemişimdir. verdiğin ikinci linkteki yolu da denedim hocam. Kendim oluşturdum ve onda da girmedi.
"HATA: Yanlış kullanıcı adı veya şifre." hatayı alıyorum.

Ek Olarak: ama şunu farkettim şifreyi yanlış girdiğimde giriş yapma hakkım düşüyor. mesela 4 kez giriş yapma hakkım kaldıysa şifreyi yanlış girdiğimde giriş yapma hakkım 3'e düşüyor. Fakat şifreyi doğru girdiğimde ise bu giriş yapma hakkı düşmüyor. Aynı kalıyor.

Herhangi bir güvelik eklentisi kullanıyor muydunuz? ve panele erişşim sağlıyamıyordan kasınız wp-login.php sayfasına ulaşım sağlayamıyorsunuz doğru mu ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 9 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
yok hocam güvenlik eklentisi kullanmıyordum. wp-login.php sayfasına ulaşabiliyorum. phpmyadmin ve ftp ye de bağlanabiliyorum. Fakat centos web panel e giremiyorum.

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
yok hocam güvenlik eklentisi kullanmıyordum. wp-login.php sayfasına ulaşabiliyorum. phpmyadmin ve ftp ye de bağlanabiliyorum. Fakat centos web panel e giremiyorum. Hocam sizin probleminiz wordpress'le alakası yok yalnız. Hizmeti nereden satın aldıysanız onlarla iletişime geçmenizi öneririm.

• Üyelik 19.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 9 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
hocam onlara da söylüyorum fakat onlarda bizden kaynaklı değil diyorlar. kafayı yemek üzereyim neredeyse. saolun hocam yinede. bu hatayla karşılaşmış arkadaşlar varsa lütfen yazsın. zor durumdayım.

Ek Olarak: Sorunu çözdüm. Centos web panel kullanıyordum güncelleme gelmiş sanırım onu da yüklemeyince panel çökmüş. Tekrar sıfırdan kurdum düzeldi. Bu arada Pleske geçtim artık.

Ek Olarak: sorun çözüldü diye zannettim fakat yanıldım. Tekrar baştan kurduktan 1 saat sonra tekrar girememeye başladım. yine aynı sorun.

Ek Olarak: Arkadaşlar sorunu çok farklı bir yöntemle çözdüm. Derken aklıma localhost çalışmalarım için kullandığım domin yönlendirme çözümü geldi hemen
“C:\Windows\System32\drivers\etc” klasörüne girerek “hosts” dosyasını açtım ve aşağıdaki satırlara host firmasının web sitem için sunduğu ip adresini ve domainimi girdim ve kayıt ettim.

#ip-adresi siteadresi.com

#ip-adresi www.siteadresi.com

Ondan sonra sorun çözüldü ve girebildim admin paneline. Bu sorunu yaşayan varsa bu şekilde çözebilirler. Bu arada cloudflare kullanıyorum.

Millikan Millikan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Site
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ü**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
hocam ben aynı hatayı alıyorum ama kayıt edemiyorum yönetici izni gerek diyor

ciplakyazar ciplakyazar .com Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satın Alma
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 0, (%0)
Wordpress de Login.php saldırıları çok fazla olabiliyor.
Dolayısıyla sunucular barındırdıkları wordpress sitelerin Login.php dosya izinlerini haberiniz bile olmadan 000 olarak değiştiriyor. başıma geldiği için biliyorum. C panelden dosya izinlerinizi kontrol eder misiniz hocam son değişiklik yapılan ya da 000 olan dosyanız var mı? Varsa 644 olarak değiştirmeniz gerekiyor.

Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al