Merhaba arkadaşlar az önce WordPress panelime girdiğimde WordPress’in 3.8.2 sürümünün çıktığını gördüm. Bende nasıl olduğunu merak ettiğim için hemen güncelle butonuna tıkladım ama güncelleştirilme işlemi yapılırken hata verdi ve sitem bakım moduna girdi. (Bakım modumdan nasıl çıkacağınızı şu yazımda belirttim WordPress Zamanlanmış bakım dolayısıyla site uygun değil. Bir kaç dakika içinde tekrar kontrol edin. ). Bende manuel güncellemeye çalıştım ve başardım :)
İzlenecek Adımlar
En başta panelinizden ya da WordPress’in kendi sitesinden son güncelleme paketini indirin ve bir yere çıkartın.
FileZilla programı ile FTP hesabınıza giriş yapın ve wp-admin ve wp-includes klasörlerini silin. Korkmayın bir şey olmayacak.
Güncelleme Paketinden çıkardığınız wp-admin ve wp-includes klasörlerini FTP ile geri upload edin.
WP-CONTENT klasörünü silmeden güncelleme paketinden çıkardığınız WP-CONTENT dosyalarını upload edin ve üzerine yazın.
Şimdi güncelleme paketinden çıkardığınız ana dosyaları (index.php gibi) ana dizine upload edin(üzerine yazın). Sakın birşey silmeyin.
Evet arkadaşlar yapacaklarımız bu kadar hala bakımda yazısı çıkıyorsa üstteki linkten bakım modundan nasıl çıkabileceğinizi öğrenebilirsiniz.