Metin editörüne ekstra butonlar eklemek istiyorum eklentide kullanmak istemiyorum. Nette biraz araştırma yaptım aşağıdaki gibi bir kod buldum function.php ye ekliyorum sayfalar boş açılıyor hiç bir şey gözükmüyor nerde yanlış yapıyorum acaba? Yada başka bir alternatif varmı cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
:confused:
/* = TinyMCE metin editörüne buton ekleme fonksiyonu
--------------------------------------------------------------- */
function extended_editor_mce_buttons($buttons){ /* Araç çubuğunun 1. satırına eklenecek düğmeler */
array_push($buttons, "anchor", "backcolor");
return $buttons;
}
add_filter("mce_buttons", "extended_editor_mce_buttons");
function extended_editor_mce_buttons2($buttons){ /* Araç çubuğunun 2. satırına eklenecek düğmeler */
array_push($buttons, "charmap", "cleanup", "code");
return $buttons;
}
add_filter("mce_buttons_2", "extended_editor_mce_buttons2");
Tiny Mce eklentisini açıkçası bilmiyorum sadece kurulumu yapmak yetmiyor mu ilave şeyler mi istiyorsunuz? Eklentiyi bilmiyorum derken neler yaptığını biliyorum ama kullanmadım anlamında.
Tiny Mce eklentisini açıkçası bilmiyorum sadece kurulumu yapmak yetmiyor mu ilave şeyler mi istiyorsunuz? Eklentiyi bilmiyorum derken neler yaptığını biliyorum ama kullanmadım anlamında.
Kardesim eklenti kurmadim kurmakta istemedigim icin bir arayış içine girdim. Ama nette buldugum kodlar calismiyor bunu yapan bircok kisi var ama net ve tam bilgi veren yok. Ayrica cevap için teşekkürler.
Function.php ye şu kodu yapıştırın belki işinizi görebilir.
/* URUN BILGI META */
add_action( 'add_meta_boxes', 'cd_add_quote_metak' );
function cd_add_quote_metak()
{
add_meta_box( 'quote-metak', 'Ürün Bilgileri', 'cd_quote_meta_cbk', 'post', 'side', 'high' );
}
Function.php ye şu kodu yapıştırın belki işinizi görebilir.
/* URUN BILGI META */
add_action( 'add_meta_boxes', 'cd_add_quote_metak' );
function cd_add_quote_metak()
{
add_meta_box( 'quote-metak', 'Ürün Bilgileri', 'cd_quote_meta_cbk', 'post', 'side', 'high' );
}