-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar öne çıkan görsel belirliyorum. Bu görselin yazının en üstünde gözükmesi lazım. Bende gözükmüyor. Yazının üstüne mecburen aynı fotoğrafı yine yüklüyorum.
Öne çıkarılmış görselin yazının üstünde belirmesi için ne yapmak lazım? Bu sorun tema kaynaklı. Daha önce kullandığım temalarda öne çıkarılmış görsel eklediğimde yazının üstünde aynı görsel gözüküyordu. Şimdiki temada gözükmüyor.
Tema Socially Viral
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
e ticaret
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bu eklenti komple öne çıkan görseli kaldırıyor : Yazıyı yayınlarken ayarlayabilirsiniz.
EKLENTİ
ya bugün adım at ya da ömür boyu emekle
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yukarıdaki Mesajı editledim öne çıkan görsel sorununu çözebilirsiniz bu şekilde. Diğer sorunda Wordpress admin paneldeki editörden bahsediyorsunuz sanırım. Malesef o konuda bilgim yok ama onun da css dosyası vardır muhtemelen oradan değiştirebilir. Ama bilginiz yoksa kurcalamayın derim ya da site yedeğini alıp kurcalayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O kodu daha öncede görmüştüm nereye nasıl eklenir bilmiyorum. Diğer konuya gelince; wordpress yazı ekle alanını diyorum. Burada yazı yazarken düzgün bir fontun olmasını istiyorum. Sitenin yazı fontunu tema font ayarlarından yapabiliyorum. Wordpresste yazılarımızı yazdığımız panelin fontunu diyorum. Bunu nasıl değiştireceğimi bilen varsa yazabilir mi?