lostyazilim
tr.link

Wordpress Öne Çıkan Görsel Sorunu

7 Mesajlar 5.304 Okunma
lstbozum
tr.link

Kepler Kepler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 143 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar öne çıkan görsel belirliyorum. Bu görselin yazının en üstünde gözükmesi lazım. Bende gözükmüyor. Yazının üstüne mecburen aynı fotoğrafı yine yüklüyorum.

Öne çıkarılmış görselin yazının üstünde belirmesi için ne yapmak lazım? Bu sorun tema kaynaklı. Daha önce kullandığım temalarda öne çıkarılmış görsel eklediğimde yazının üstünde aynı görsel gözüküyordu. Şimdiki temada gözükmüyor.
Tema Socially Viral

wmaraci
reklam

batuhan745 batuhan745 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek e ticaret
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 25 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
bu eklenti komple öne çıkan görseli kaldırıyor : Yazıyı yayınlarken ayarlayabilirsiniz.

EKLENTİ

ya bugün adım at ya da ömür boyu emekle

• Üyelik 30.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 143 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
batuhan745 Hocam ben öne çıkarılmış görselin yazımın en üstünde gözükmesini istiyorum. Öne çıkarılmış görsel yazı içeriğinde gözükmüyor. Anasayfada gözüken öne çıkarılmış görsel yazıya girince en üste olması lazım ama yok
batuhan745

kişi bu mesajı beğendi.

hafselkarayel hafselkarayel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 718
  • Beğeniler 37 / 219
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam o tema ile alakalı bir durum.
Ek olarak;

Kodu konunun öne çıkan görselini göstermenize yarar. Görünmesini istediğiniz yere ekleyip biraz da css ile istediğinizi yapabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 143 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
hafselkarayel Bu wordpress ne sıkıntı ya dertleri bitmiyor. Tema ile evet. Önceki temada öne çıkılmış görsel yazının en üstünde çıkıyordu. Böylelikle o görseli yazımı anlatan bir görsel olarak kullanıyordum. Hem öne çıkarılmış görsel eklesem hem de yazı içine aynı görseli bir daha eklesem oluyor. Böyle yapmak doğru mu?
Bir de hocam eğer bu konuda bilginiz varsa; wordpress arayüzünde yazı eklerken kullanılan paragraf ve başlık seçenekleri var. Buradaki fontun tipini değiştirebiliyor muyuz? Yazarken çok kıvrımlı bir yazı tipine sahip. Sitenin fontlarını demiyorum. Wordpress yazı ekleme alanını kullanarak yazı yazmayı diyorum.

hafselkarayel hafselkarayel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 718
  • Beğeniler 37 / 219
  • Ticaret 7, (%100)
Yukarıdaki Mesajı editledim öne çıkan görsel sorununu çözebilirsiniz bu şekilde. Diğer sorunda Wordpress admin paneldeki editörden bahsediyorsunuz sanırım. Malesef o konuda bilgim yok ama onun da css dosyası vardır muhtemelen oradan değiştirebilir. Ama bilginiz yoksa kurcalamayın derim ya da site yedeğini alıp kurcalayın.

• Üyelik 30.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 143 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
O kodu daha öncede görmüştüm nereye nasıl eklenir bilmiyorum. Diğer konuya gelince; wordpress yazı ekle alanını diyorum. Burada yazı yazarken düzgün bir fontun olmasını istiyorum. Sitenin yazı fontunu tema font ayarlarından yapabiliyorum. Wordpresste yazılarımızı yazdığımız panelin fontunu diyorum. Bunu nasıl değiştireceğimi bilen varsa yazabilir mi?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al