-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar dün bir wordpress ile site kurdum dünden beridir sitede çözemediğim bir olay varki sitenin admin panelinde bir işlem yapacağım zaman
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/u6530266/public_html/wp-config.php:1) in /home/u6530266/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1228
hatasıyla karşılaşıyorum burada yazan satırı incelediğimde hiçbir hata göremedim fakat sizede yazayım bir bakın yardım edin lütfen
header("Location: $location", true, $status);
daha önce açılmış tüm konuları inceledim tüm denilen ansı gibi utf8 gibi kaydet olaylarını yaptım acil çözüm gerekiyor arkadaşlar üstelik sitede resim ekleme sorunuda var kafayı yiyecem yardım edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birkaç gün önce sitelerden birinde aynı sorunla karşılaştık. Temanın orijinal functions.php dosyasını yeniden upload ettik düzeldi. Sorun functions.php dosyasında mıydı tam olarak emin olamadık.
Tabii bundan önce wp-config.php dosyasındaki debug modunu aktifleştirin. Sorunun hangi dosya ya da eklentiden kaynaklandığını öğrenin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-