lostyazilim
tr.link

Wordpress Pluggable Hatası

3 Mesajlar 1.159 Okunma
lstbozum
tr.link

tarkan543 tarkan543 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 6 / 11
  • Ticaret 9, (%100)
Merhaba arkadaşlar dün bir wordpress ile site kurdum dünden beridir sitede çözemediğim bir olay varki sitenin admin panelinde bir işlem yapacağım zaman

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/u6530266/public_html/wp-config.php:1) in /home/u6530266/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1228
hatasıyla karşılaşıyorum burada yazan satırı incelediğimde hiçbir hata göremedim fakat sizede yazayım bir bakın yardım edin lütfen
header("Location: $location", true, $status);
daha önce açılmış tüm konuları inceledim tüm denilen ansı gibi utf8 gibi kaydet olaylarını yaptım acil çözüm gerekiyor arkadaşlar üstelik sitede resim ekleme sorunuda var kafayı yiyecem yardım edin

wmaraci
reklam

Lyllenor Lyllenor Lyllenor Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 2 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Birkaç gün önce sitelerden birinde aynı sorunla karşılaştık. Temanın orijinal functions.php dosyasını yeniden upload ettik düzeldi. Sorun functions.php dosyasında mıydı tam olarak emin olamadık.

Tabii bundan önce wp-config.php dosyasındaki debug modunu aktifleştirin. Sorunun hangi dosya ya da eklentiden kaynaklandığını öğrenin.

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
pm atın sorununuzu halledeyim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al