REFERANSLAR :

http://www.***.net/is-arayanlar/990071-wordpress-problemleri-itina-ile-giderilir.html





Wordpress hakkında sorun veya probleminiz varsa sadece 30 Tl karşığında gideriyorum.

Wordpress tema yapmakla uğraşmam yada grafikleriyle. Kodlamalarda bi sorun olduğunda, değişik eklenti eklemelerinde, eklenti kodlamalarında, optimizasyonlar'da,seo ayarlamalarında ve virüs sorunu gibi problemlerde işinizi halledebilirim... İşimi kesinlikle garanti vererek yaparım.



Ayrıca diğer konumda belirttiğim gibi ;

Hostunuza veya hostlarınıza virüs mu bulaştı? yada virüslerle başınız dertte mi ? bu veya buna benzer sorun durumlarında 30 tl karşılığında itina ile yardımcı oluyorum. Pmle msn adresinizi atmanız veya telefon numaranızı bırakmanız yeterli olacaktır.



Hostunuzdaki script farketmeksizin içerisine bulaşmış tüm virüsleri silerek en geç 1 gün içinde teslim ediyor ve sonraki zamanlarda tekrar bir virüs sıkıntısı olduğunda ücret almadan teslim yapıyorum. Kısacası sadece 30 tl veriyorsunuz ve böyle bi durum olduğunda ftp bilginizi bana vererek en kısa zamanda bu sıkıntıdan sizi uzak tutuyorum.



Nasıl yapıyorsun gibi sorunlar olursa da Kaspersky kullanıyorum. Eğer virus hostta index dosyalarında yaygınsa ftp'den pc'ye çekerek bulunan dosyaları tespit edip not defteri ile hallediyorum. Şayet yaygın değilse siteyi indexle kapatıp host üstünden silerek teslim ediyorum...

Şimdi ne gerek var diye soracak da olursanız küçük bi ayrıntı işte. Bilgilendirme maksatlı yukarıda bahsettim. İşlerini yaptığım kişiler de konu altına yazarsa referans olur...