Merhaba arkadaşlar , sosyal medya alanındaki çalışmaları başlarda pek umursamayıp pek ilgi duymasamda sonradan ne kadar yararlı bir platform olduğunu farkettim. Araştırmalarım sonucunda güzel bir eklenti buldum , ve sizlerle paylaşıyorum.
Amaç
Sosyal Medya Alanında sitelerinizin boy göstermesi
Webmaster arkadaşlar arası iletişim ve destek dayanışma
Eklenti Detayları
Eklenti Adı : RA-Socialize Button
İşlevi : Makalelerinizin alt veya üst kısımlarında otomatik olarak her konuya ayrı , tweet , like (beğeni) , (facebook yorum) , ve google plus alanlarını otomatik ekliyor .
Eklenti Kurulumu
İndirdiğimiz dosyayı rar'dan çıkarttıktan sonra /wp-content/plugins/ klasörü içerisine atıyoruz , ve yönetim panelinden aktif edip gerekli ayarlamalarımızı yapıyoruz .
Webmaster Yardımlaşma ve Dayanışma
Eklentiyi kullanan ve memnun kalan arkadaşlar , site adreslerini konu altında paylaşıp bir sosyal medya ekibi oluşturalım diye düşündüm . Nasıl mı ?
Eklentiyi kuran arkadaşlar konu altında site adreslerini yazsınlar vakit bulduğumuz zamanlarda konu altında belirlenen sitelere yardımlaşma ve dayanışma amaçlı girip yorum atmak (facebook yorum) , tweet atmak , beğenmek . Bunlar çok zor şeyler değil bu tarz dayanışmalar olduğu sürece sitelerimizin istatistiklerinde iyi derecede değişiklikler olacaktır ve bir nevi aile ortamı kurmuş olacağız .
Makalemi okuyan ve destek veren herkeze şimdiden çok teşekkürler .
Eklenti Sayfasına gitmek için tıklayınız
Eklenti şuanda sitemde aktif ve gayet memnunum .
DEMO : http://www.temizdosya.net/android-4-sasirtici-haberler-ile-geliyor.html