lostyazilim
tr.link

Wordpress RA-Socialize Button Eklentisi Sosyal Medyada Popülerleşin & Dayanışma

2 Mesajlar 1.419 Okunma
acebozum
tr.link

TemizDosyaNet TemizDosyaNet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 6 / 16
  • Ticaret 16, (%94)
Merhaba arkadaşlar , sosyal medya alanındaki çalışmaları başlarda pek umursamayıp pek ilgi duymasamda sonradan ne kadar yararlı bir platform olduğunu farkettim. Araştırmalarım sonucunda güzel bir eklenti buldum , ve sizlerle paylaşıyorum.

Amaç
Sosyal Medya Alanında sitelerinizin boy göstermesi
Webmaster arkadaşlar arası iletişim ve destek dayanışma

Eklenti Detayları

Eklenti Adı : RA-Socialize Button
İşlevi : Makalelerinizin alt veya üst kısımlarında otomatik olarak her konuya ayrı , tweet , like (beğeni) , (facebook yorum) , ve google plus alanlarını otomatik ekliyor .

Eklenti Kurulumu
İndirdiğimiz dosyayı rar'dan çıkarttıktan sonra /wp-content/plugins/ klasörü içerisine atıyoruz , ve yönetim panelinden aktif edip gerekli ayarlamalarımızı yapıyoruz .

Webmaster Yardımlaşma ve Dayanışma
Eklentiyi kullanan ve memnun kalan arkadaşlar , site adreslerini konu altında paylaşıp bir sosyal medya ekibi oluşturalım diye düşündüm . Nasıl mı ?
Eklentiyi kuran arkadaşlar konu altında site adreslerini yazsınlar vakit bulduğumuz zamanlarda konu altında belirlenen sitelere yardımlaşma ve dayanışma amaçlı girip yorum atmak (facebook yorum) , tweet atmak , beğenmek . Bunlar çok zor şeyler değil bu tarz dayanışmalar olduğu sürece sitelerimizin istatistiklerinde iyi derecede değişiklikler olacaktır ve bir nevi aile ortamı kurmuş olacağız .

Makalemi okuyan ve destek veren herkeze şimdiden çok teşekkürler .

Eklenti Sayfasına gitmek için tıklayınız

Eklenti şuanda sitemde aktif ve gayet memnunum .
DEMO : http://www.temizdosya.net/android-4-sasirtici-haberler-ile-geliyor.html

elektronikssl
webimgo

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Bunu eklenti şeklinde değil de kodlar ile yapmak daha sağlıklı. Ayrıca şu dayanışma meselesi de forumda zaten mevcut.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al