lostyazilim
tr.link

Wordpress sayfa içine php scripti nasıl eklerim?

5 Mesajlar 2.504 Okunma
acebozum
tr.link

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
Merhaba, sitenin ana dizinine php dosyası attım siteadresi.com/dosya.php yazınca çıkıyor ama ben bunu sayfa içine almak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

elektronikssl
webimgo

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam güvenlik gereği wordpresste sayfa içlerine php html kodları koyulmuyor. Bununla ilgili eklentiler vardır illaki ben bilmiyorum. Fakat şöyle birşey önericem. Sayfa içine Metin kısmından o sayfayı iframe ile çekebilirsin.

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

FatalRhymeR adlı üyeden alıntı

Hocam güvenlik gereği wordpresste sayfa içlerine php html kodları koyulmuyor. Bununla ilgili eklentiler vardır illaki ben bilmiyorum. Fakat şöyle birşey önericem. Sayfa içine Metin kısmından o sayfayı iframe ile çekebilirsin.

Örnek bir kod var mı acaba nasıl arayacağımı bilmiyorum. Örnek sayfa "site/dosya.php" olsun diyelim..

halilyc halilyc labters.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web & Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
hocam o php dosyasını tema klasörünün içerisine şablon olarak atın ve içine kodlarınızı ekleyin, sonra panelden boş bir sayfa oluşturup şablonlar kısmından o php dosyasını seçip kayıt edin tamamdır. Her temanın php dosyaları vardır genelde, birisini güzelce temizleyip content kısmına kodlarınızı eklemeniz yeterli olacaktır, php kodlarıyla şablondan zaten header ve footeri çekiyor, geriyede sizin kodlarınız kalıyor ve istediğiniz gibi site içinde kodlarınızı çalıştırmış oluyorsunuz.

Örnek : http://www.metinsarac.net/wordpress-sayfa-sablonu-olusturma.html

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

FatalRhymeR adlı üyeden alıntı

halilyc adlı üyeden alıntı

hocam o php dosyasını tema klasörünün içerisine şablon olarak atın ve içine kodlarınızı ekleyin, sonra panelden boş bir sayfa oluşturup şablonlar kısmından o php dosyasını seçip kayıt edin tamamdır. Her temanın php dosyaları vardır genelde, birisini güzelce temizleyip content kısmına kodlarınızı eklemeniz yeterli olacaktır, php kodlarıyla şablondan zaten header ve footeri çekiyor, geriyede sizin kodlarınız kalıyor ve istediğiniz gibi site içinde kodlarınızı çalıştırmış oluyorsunuz.

Yapamadım neyse :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al