netbozum
wmaraci reklam

Wordpress Sidebar Puanlama Eklentisi

3 Mesajlar 1.542 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 1.542 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

injizz injizz Remember My Name Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 16 / 20
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar oyun sitem için bir puanlama eklentisi arıyorum.Bir çok puanlama eklentisi denedim fakat şöyle kaliteli bir şeyler bulamadım.Oyları ben vericem sidebar'da şu şekilde gözükmesini istiyorum;

Yardım ederseniz sevinirim.

Ek Olarak: Güncel.

Yukarıda ki resim de ki oylama kodları elimde var.Bir temanın içinden aldım.Kendi siteme nasıl entegre ederim?

wmaraci
reklam

ortakgunluk ortakgunluk www.ortakgunluk.net Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bir yazıyı düzenlerken sağ üst köşedeki "Ekran Tercihleri"ne tıklayın. Açılan bölümde "Özel Alanlar" yazısının başında işaret yoksa işaretleyin.
İşaretledikten sonra yazı yazdığımız editörün altına bir alan gelecek. O alanda her yazı için bir puan değeri gireceksiniz. (Resimdeki gibi)
"İsim"e puan yazın, "Değer"e de oyun için verdiğiniz puanı yazın. Daha sonra "Özel Alan Ekle" butonuna tıklayın.

Daha sonra verdiğiniz puanları şu kod ile göstereceksiniz:

injizz injizz Remember My Name Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 16 / 20
  • Ticaret 2, (%100)

ortakgunluk adlı üyeden alıntı

Hocam bir yazıyı düzenlerken sağ üst köşedeki "Ekran Tercihleri"ne tıklayın. Açılan bölümde "Özel Alanlar" yazısının başında işaret yoksa işaretleyin.
İşaretledikten sonra yazı yazdığımız editörün altına bir alan gelecek. O alanda her yazı için bir puan değeri gireceksiniz. (Resimdeki gibi)
"İsim"e puan yazın, "Değer"e de oyun için verdiğiniz puanı yazın. Daha sonra "Özel Alan Ekle" butonuna tıklayın.

Daha sonra verdiğiniz puanları şu kod ile göstereceksiniz:

Puanı göstermek basit.Bunu yapan bir sürü eklenti var.Ben üstteki gibi bir şey istiyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al