http
cokkisiselbisey
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar wordpress sistem kursam inşaat sitesi yapabilirmiyim. yani sistemi kurduktan sonra tema olarak güzel bir inşaat teması yaptırsak site normal php yapılı siteler gibi olurmu
temadaki gerekli ayarlarmalar wordpress inşaat sitesine uygulanabilir mı yanı hersey tema ıle ılgılı mı*
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress sistemlerinde (bilginiz varsa) yapamayacağınız hiç bir şey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kurumsal temalarla veya uyarlamalarla istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Ben hukuk bürosu için bir site yaptım. Tamamen yeteneğinize ve bilginize bağlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
arazi
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
wordpress oyun hamuru gibidir her şekle sokabilirsin, sıkıntı olursa binlerce eklenti var
http
cokkisiselbisey
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yakında bızde ınsaat fırmamız ıcın bır sıte kurcaz ıste bende wordpressı sevıyorum en azından wordpressle googleda ıyı ıs yapılır dıye dusunuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Coder
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
41, (%98)
Hem şöyle bir şey var... WordPress ile yapılan sitelerin içinde All İn Seo eklentisi var (eklersen).. Bu eklenti ile Google'da istediğin başarıyı sağlayabiliyorsun.
Mesela adı ürünün adıyla aynı olan siteler var... Fakat bizim sitenin adı firma ismi. Şuan bir çok siteyi Google aramalarında ürün adı olarak geçmiş durumdayız. Çünkü diğer sitelerin hiçbiri WordPress kullanmıyor! Hem bi farkımız hemde yerimiz oluyor. (:
Diğer siteler basit bir HTML ile hazırlandığından WordPress'e karşı koyamıyorlar...