-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Organizasyon Şirketi Sahibi
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şuan resimleri optimize ediyorum ve masaustu puanım pagespeed e göre %90 oldu sanırım buyuk bır hata yapmısım optimize neden olmuyor diyorum bende. Resimleri koydugum yerler hep yanlısmıs ....
sofu44
Kişiye Özel Parti Organizasyonları
www.cilekworkshop.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
programbanks dediğin gibi yaptığımız organizasyonlar kişiye özel organizasyonlar o yüzden hem blog sayfası hemde e ticaret sayfası oldugu için bu temayı tercih ettim . Ürünler kişiye özel hazırlandığı için e ticaret bölümüne koyamıyorum . Blog sayfasında yapılan refarans işleri koyuyorum . Site içi yazılar dediğin gibi düzeltilmesi gerekiyor . Bütün bu işlerle tek başıma ilgileniyorum ve temel bilgisayar bilgim ile . A'dan Z'ye gördüğün tüm yapım bana ait çok zor açıkcası . Birazcık kod bilgim olsa aklımdakılerle inan çok zengin olmuş olurdum .. :)
www.cilekworkshop.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
programbanks Benim tek derdim " 1 Yaş Doğum Günü " anahtar kelimesinde ilk sayfada çıkmak en önemli anahtar kelimem bu lakin ben "1 yaş doğum günü organizasyonu"nda birinci sırada cıkıyorum . Google reklamlarına verdiğim paranın haddi hesabı kalmadı ve aslında bu işin yazılım kısmı ile ben ugrasıyorum . Organizasyonların tasarımını yapan 2 ablam var onlar o konu ile gayet iyi ilgileniyor resimleri incelediysen :)
www.cilekworkshop.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ana sayfa slayt sayısını azaltın.
Slayt altındaki banner ebatlarını küçültün.
Tüm yazıların öne çıkan resimlerini aynı ebatlarda yapın.
Ürün resimleri de aynı ebatlarda yapılmalıdır.
2016/09/DSC_0979.jpg mesela; 4928x3264 .. Son derece gereksiz ve aşırı yük bindirmekten başka bir şey değil. 500x500 bile yapsanız yeterliydi.
Tüm resimleri yeniden ebatlandırtıktan sonra tinypng de optimize edip yükleyin sitenize.
O zaman cdn vs kullanılmadan gayet güzel performansta çalışır site.
Gereksiz yere masrafa girmişsiniz.
Seo adına, gerekli açıklamaların eksik olduğunu da belirteyim.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yilmaz70 cdn konusunda size katılmıyorum.. Resimlerimin kalitesini düşüreceğime CDN kullanırım daha iyi ..
www.cilekworkshop.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cahce eklentileri ücretsiz olunca shell atıyor diye bir şey duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kaç zamandır kullanıyorsunuz hiç virüs veya popup sorunu yaşadınız mı ?
www.kampgunlugu.com | Outdoor Platformu