-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WordPress kurulu sitem var ben bunu /blog adresine taşıyacağım ama seo konusunda çalışmalarım bulunmakta ve baya index var. Bu indexler silinmemesi için örneğin xxx.com/gta-5-update şeklinde olan yazı linkini xxx.com/blog/gta-5-update şeklinde tüm yazıları yönlendirecek şekilde nasıl yaparım. Hem bu sayede indexler silinmek yerine yeni adres şeklinde kaydedilir. Kısaca WordPress'i /blog adlı klasöre taşıyıp indexlerimin silinmemesini istiyorum nasıl yaparım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** V**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Options+FollowSymLinks
RewriteEngineon
RewriteRule(.*)http://www.site.com/blog/$1[R=301,L]
Öncelikle Wordpress dosyalarını blog dizini oluşturup at ve sitenin çalıştığından emin ol. Sonra yazdığım kodu ana dizine .htaccess dosyası oluşturup at. Zamanla google sayfalarının yeni adrese taşındığını farkedecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WordPress kurulu sitem var ben bunu /blog adresine taşıyacağım ama seo konusunda çalışmalarım bulunmakta ve baya index var. Bu indexler silinmemesi için örneğin xxx.com/gta-5-update şeklinde olan yazı linkini xxx.com/blog/gta-5-update şeklinde tüm yazıları yönlendirecek şekilde nasıl yaparım. Hem bu sayede indexler silinmek yerine yeni adres şeklinde kaydedilir. Kısaca WordPress'i /blog adlı klasöre taşıyıp indexlerimin silinmemesini istiyorum nasıl yaparım ?
Hocam burda milletin yazdıklarını dinleme. Adam Options+FollowSymLinks
RewriteEngineon
RewriteRule(.*)http://www.site.com/blog/$1[R=301,L]
Öncelikle Wordpress dosyalarını blog dizini oluşturup at ve sitenin çalıştığından emin ol. Sonra yazdığım kodu ana dizine .htaccess dosyası oluşturup at. Zamanla google sayfalarının yeni adrese taşındığını farkedecektir.
yazmış. Kaç noktayı atladığdan haberi dahi yok. Acelesi yoksa 1 - 2 gün müsade et. 2 gün içerisinde nasıl yapacağını detaylı bir şekilde anlatacağım bir yazı yayımlayıp sana gönderirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** V**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşın yazdıklarından bilgilenmek isterim :) Farklı yapacağı ne varmış acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşın yazdıklarından bilgilenmek isterim Farklı yapacağı ne varmış acaba?
Yazdığım zaman burdan paylaşırım. Yazımı incelediğinizde farklı olarak ne yapıldığını görebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Pazarlama Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-