-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, wordpress sitem beyaz ekranda kaldı. Updraft ile yedeğini alıyordum fakat onu da yükleyemiyorum. Geri yükleme hatası veriyor sanırım yedek adam gibi alınmamış...
Admin paneline giriş yapabiliyorum bu arada
www.dutlusokak.com
Benimki memleket meselesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklentileri pasif hale getirin öyle deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
a temasını kullanıyorsanız, ftp tema klasöründe başka tema yüklüyse o temalardan birine a temasının adını verin. ( tabii asıl a temasının adını değiştirin önceden..)
site açılacaktır, sonra sorunlu olan a temasını kontrol edip nerede sorun çıktığına bakabilirsiniz.
olmadı o kullandığınız a temasının sıfırını ftp'ye atıp tekrar aktif edin. önceden yaptığınz değişiklikleri tek tek yaparak sorunun nerede olduğunu anlayabilirsiniz, ki eğer sorun temadan kaynaklanıyorsa ;)
sanalalem..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam dediğiniz gibi yaptım fakat bir değişiklik olmadı maalesef...
dokuzcuk adlı üyeden alıntı
a temasını kullanıyorsanız, ftp tema klasöründe başka tema yüklüyse o temalardan birine a temasının adını verin. ( tabii asıl a temasının adını değiştirin önceden..)
site açılacaktır, sonra sorunlu olan a temasını kontrol edip nerede sorun çıktığına bakabilirsiniz.
olmadı o kullandığınız a temasının sıfırını ftp'ye atıp tekrar aktif edin. önceden yaptığınz değişiklikleri tek tek yaparak sorunun nerede olduğunu anlayabilirsiniz, ki eğer sorun temadan kaynaklanıyorsa ;)
Cevabınız için teşekkür ederim deneyeceğim
Benimki memleket meselesi
Empat
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Development
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Çözüm sağlayabilirim. Profesyonel destek için pm atabilirsiniz.
Whatsapp Destek Hattı: 0 850 241 90 38 | TELEGRAM: @wlan96 | www.onurozden.com.tr