-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Akılları sıra uyarı vermişler. İndex atmak yerine İletişimden bildirsene madem o kadar iyi niyetlisin. Bence şirketi yönetenlere iki gaz verin mahkemeye versinler, bide avukat tutuldu mu 1 ayda sonuçlanır hapiste yatmaz belki ama tazminatı olur :))
omurcek.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Verin ftp bilgilerini halledeyim
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
18579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar hocam benim wp sitemde bir zamanlar index yemişti ben şu şekilde düzelttim belki sizde de işe yarar.
/wp-admin url adresinden admin paneline girin bileşenler kısmından sizin eklemediğiniz/yabancı gelen bileşeni kaldırın.
Daha sonra sitenizde bulunan açığı araştırıp kapatmaya çalışın ki bir daha index yemesin.
İyi forumlar,
Nexus38
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşın işi aksamış verecekleri kadar zarar vermişler zaten. iyi niyetli insan uyarıyı index atarak değil özel mesaj atarak yardımcı olur. dosya izinlerinizi ve kullandığınız şifrelerinizi kontrol edin. sık sık çerezleri silmeyi de unutmayın. geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uyarıyı kaldırmak açığı kapatmaz. Uyarıyı kaldırırsın adam gelir yine o uyarıyı koyar yada bir başkası gelir uyarmaz siteyi uçurur. O yüzden yapılması gereken sitedeki gereksiz ve güvenilir olmayan eklentileri kaldırmak. Wordpress eklentisiz haliyle ziyadesiyle güvenli.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merak ettim hani versiyona yaptılar bunu ?
mek444
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam az çok anlarım bu işlerden.Sitenizde sql , uplaod vb. açıkları varmış.Adamlar shell yolu ile sitenizin indexini değiştirmiş.Siz shell'i sileceksiniz şifrelerinizi değişeceksiniz.Açığıda kapatacaksınız.Büyük ihtimalle dork bulmuşlardır.Zor bişey değil.
Ocean
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir önceki wordpress sürümündebu güvenlik açığının sık sık yaşanmasının ardından wordpress bir güncelleme getirdi zaten. Wordpress üyelik sisteminin kapalı olmasına muhakkak dikkat ediniz. Wordpress üyeliğe açık olduğu taktirde bu açıktan yararlanarak index atılabiliyor. Ayrıca yukarıda arkadaşımızın dediği gibi bilmediğiniz ve üçüncü sınıf eklentileri kullanmayınız. Daha çok herkes tarafından kullanılan profesyonel eklentileri tercih ediniz.
Better-WP-Security eklentisi ile wordpress sitenizi daha güvenli bir hale getirebilirsiniz. Örneğin veritabanı önekini değiştirmek, varsayılan kullanıcı "admin" hesabını kaldırmak, dosya değişimi yaşandığı zaman değişimi yapan IP numaranı banlamak, hatalı giriş denemelerini engellemek vb. bir çok güvenlik noktasını içeriğinde barındırıyor.
Düzeltme konusuna gelince, ftp'den sitenin ana dizinine girerek index.html veya index.php dosyasını silerek, orjinal wordpress index.php'sini ftp'e yükleyiniz.
Siteniz tekrar aktif hale gelecektir.
Güvenli sörfler dilerim :-)
Dark
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web - Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba dostlar anca cevap yazabildim tamamen hostingten kaynaklanan bir olaymış bu zira zaten aynı şirkete farklı hostinglerden 3 4 site daha yapmışlığım var, hemen yedek aldım hosting şirketini değiştirdik sıfırdan kurulum yaptım şuan sorunsuz çalışıyor tekrar sorun olursa şikayette bulunacağız. herkese teşekkürler