-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Teşekkürler dostum kurduktan sonra seo pack ayarlarında dikkat etmem gereken birşey varmı?
Google xml sitemap kurunda otomatik site haritamı alabilecekmiş Google , sitemap yükleme diye birşeyi okumuştum, bu eklenti o işi direk yapıyor mu?
Dup
Düp!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arama motorlarının webmaster araçlarına üye olarak sitemap adresini yollaman gerekiyor. siteadi.com/sitemap.xml olur öntanımlı ayarlarda bırakırsan. Bu işlemi yaptıktan sonra, Google, Bing, Yandex vs. artık eklentinin otomatik güncellediği sitemap.xml dosyasını tanıyacak, oradaki güncellemeleri otomatik alacak.
Hızlandıracak eklenti olarak da "W3 Total Cache".
Dup
Düp!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İstediğiniz şeyi bu eklenti yapıyor. Ayrıca siz yeni yazı ekledikçe otomatik olarak günceller, arama motorlarını sitemap'in güncellediği konusunda bilgilendirir. Sitemap oluşturmak isterseniz gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz, işinizi görecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
sağolasın hemen kuruyorum, sitemap dosyasını nerede oluşturacak ben onu nasıl alıp google webmaster sitesine yükleyeceğim
Dup
Düp!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yenipad.com/sitemap.xml olarak oluşturacak. Tabii ayarlarından başka bir yere oluşturmasını istemediysen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
eklentiyi bulup kurdum ve etkinleştirdim. ayarlarından hiçbirşeyi değiştirmedim, sitemap oluşturması için yapmam gereken birşey varmı yoksa direk şuan ftp ile siteme ulaşıp sitemap.xml dosyasını alabilirmiyim?
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-