lostyazilim
tr.link

Wordpress Sitenizin Mobil Uygulamasını(Android) Yapın

2 Mesajlar 10.838 Okunma
lstbozum
tr.link

safakbskn safakbskn Okuma&Yazma Bilir Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 2 / 51
  • Ticaret 8, (%100)
Örnek uygulama görmek isteyenler buradan indirebilir test edebilirler.

Kendi Wordpress Mobil Uygulamanızı 0 bilgiyle nasıl oluşturacağınızı adım adım açıklayacağım. Tek yapmamız gereken bir eklenti kurmak ve 2 tane siteden yararlanmak olacak.

1.Adım : DudaMobile Eklentisi Sitenize Kurun.

WordPress Admin Panelinize giriş yaptıktan sonra sırasıyla Eklentiler -> Yeni Ekle menülerini takip edin eklenti arama bölümüne “dudamobile” yazdıktan sonra gelen iki sonuçtan Duda Mobile Website Builder eklentinizi sitenize kurun.

2.Adım : DudaMobile WebSitesine Girin Ve Mobil Sitenizi Tasarlayın.

dudamobile.com adresine giderek kendinize bir hesap oluşturun ve bu hesapla giriş yapın daha sonra eklenti sayfasına gelerek sayfanın sonunda ”Create Your Mobile Site Now” seçeneğine tıklayın . Arkasından gelen sayfada mobil uygulamanızı seçenekler arasından zevkinize göre tasarlayın. Tasarım bittikten sonra uygulamanızın url sini kopyalayın.

Adımlarını izledikten sonra Eklenti Sayfanıza Dönün ve eklenti sayfanızı ayarlayın.

Mobil websitemizin ilk kısmı bitmiş bulunuyor şimdi gelelim 2.Kısıma Hatırlarsanız sistem bize bir link vermiş ve bizde o url yi kopyalamıştık şimdiki işlemlerimiz o url ile sıradaki faydalanacağımız sistemin adı ; AppGeyser.
AppGeyser sistemini kısaca tanıtmam gerekirse son derece basit bir arayüze sahip olan kullanışlı bir websayfası. Sistemin amacı sitelerinizin .apk uzantılı olarak gösterilmesi. Yani özetle mobile uygun olsun olmasın HTML kullanarak dahi yaptığınız bir websiteyi size Android uygulama olarak geri dönderiyor.

Öncelikle AppGeyser.com adresine giderek kendimize bir hesap oluşturuyoruz daha sonra anasayfaya gelerek “Create An App” butonuna tıklıyoruz. Daha sonra gerekli adımları takip ediyoruz ve kendi websitemizin Android Uygulaması Hazırlanmış oluyor.

Kaynak ve Resimli Anlatım

wmaraci
reklam

osmanyldzx osmanyldzx Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 8, (%100)