-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kesin ücretli bir hosting sahibi olmamız gerekli mi, yoksa hosting olmadan sadece domain ile de bir wordpress sitesi kurulabilir mi?
ayrıca ücretsiz hosting kullansak (hostinger) ne gibi problemler olur.
"Derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim." -Sagopa Kajmer
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
hostingerde site hiç ziyaret edilmediğinde yayını durduruluyor. Tabi ücretsizinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hayır ücretli gerektirmez ama host olması mecburidir. Ücretsiz hostinglerde hizmet ücretliye göre daha kalitesiz olur ve bazı değişiklikler var alan, trafik vb
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Sistem ve Ağ Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Wordpress için bir hosting' e ihtiyacınız bulunmaktadır. Açıkcası ücretsiz hosting veren firmalar ile çalışabilir misiniz bilmiyorum. Ama Wordpress kullanabilmeniz için bir adet de mysql' e ihtiyacınız olmaktadır.
İyi Günler.
http://www.maksitasarim.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ücretsiz hosting kullanmanı tavsiye etmem. Genelde sağdan soldan reklamlar fırlıyor. Ayrıca bazı eklentileri çalıştırınca sıkıntılar çıkabiliyor. wordpress blog dağıtma servisini kullanabilirsin ama tavsiyem daha başlangıç seviyesindesin alacağın 20 liralık bir host bile işini görür.
www.hubeybi.com
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şöyle söyleyim hosting şart ama film dizi oyun sitesi yapacaksan hemen hit geliyo ve hostun süresi bitmeden vps geçiyorsun paran boşa gidiyo direk vps başla , küçük bişey ise hosting kullan ayvazhosting gibi ucuz alma sakın git hostingerden free kullan daha iyi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
hiç host ile filan ugrasma arkadasım. Git bir blogger sıte kur, güzel bir tema bul giydirmenı yap. Öyle güzel kaliteli temalar varki özel tasarımmı dıye sorarlar sana. Ha wp Kurmussun ha blogger fark yok arada. Tek fark hayatının sonuna kadar host parası vermıyeceksın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ipler benim elimde olsun derseniz wordpress derim ben.Hosting gerekli tabi hostinger gibi ücretsiz host sitelerini sormuşsunuz hemen hemen hepsini kullandım sizi biyere kadar idare eder ondan sonra yarı yolda bırakır.Ücretsiz oldukları için hesapta soramıyorsunuz tab onun yerine başlangıç olarak, turhost,sadecehosting,natro gibi firmalardan başlangıç paketi almanızı öneririm.