-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar genel blog yazıları paylaştığım Wordpress sitemde daha çok eğlence içerikli yazılar rağbet görmeye başladı şimdilik üyelik ve yazı ekleme eklentileriyle idare etmeye çalışıyorum çok deneyimli değilim günlük tekil ziyaretçi sayısı ilk açtığımda 10 gibiyken şu an 200 lerde bunun bu eklentiler ve içerik odağıyla alakalı olduğunu düşündüm. Bir süre sonra bu eklentiler beni götürmeyecek gibi geliyor ve tasarımsal olarak olsun fonksiyonlarını özelleştirme açısından olsun kendimi çok kısıtlı hissediyorum. Bu üyelik sistemini içerik ekleme paylaşma özelliklerini kendim yazma ihtimalim var mı? Php dışında Hangi dilleri öğrenmem gerekiyor? Html ve css biliyorum sadece. Wordpress tabanlı siteler şu yabancı mizah paylaşımlarını yapıldığı meşhur siteler varya onun gibi sitelere dönüştürülebilir mi?Dönüştürülürse mesela hit kaybı olur mu yoksa sorunsuz yapılırsa sıkıntı olmaz mı?İfadeleri yanlış kullanmış olabilirim hatalarımı da düzeltir yol gösterirseniz bu konuda yardımcı olur aydınlatırsanız sevinirim.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-