-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Eğer "WordPress HTTPS" eklentisini kullanıyorsanız.
"Any page that is not secured via Force SSL or URL Filters will be redirected to HTTP." işaretliyse, işareti kaldırırsanız çözülecektir muhtemelen. Ben böyle çözmüştüm yani.
Force SSL'le korunmayan bütün sayfaları HTTP'ye yönlendiriyor yani. Öyle olunca da HTTP de direkt HTTPS'ye yönlendirdiğinden loop'a girmiş oluyordu benim durumumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar sorunu şu şekilde çözdüm.
Cloudflare'de ki SSL'yi full sekmesine getirdim. Cpanel'de ki SSL'yi de açtım aynı zamanda. Sorun çözülmüş oldu.
thanks god
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Sitenizde CloudFlare aktif ise eğer sunucunuzda bir SSL sertifikası yoksa flexible ssl özelliğini, eğer sunucunuzda halihazırda bir SSL sertifikası varsa full ya da full strict seçeneklerini kullanmanız gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sworks adlı üyeden alıntı
Cloudflare Flexible SSL mi kullanıyorsunuz? Bu hatanın sebebi yüzde doksan Cloudflare panelinden Flexible SSL seçtiğiniz içindir. Eğer sorun o değil ise htaccess dosyanızı yedekleyip silin ve tekrar deneyin.
Cpanel'inizde aktif bir SSL olduğuna eminseniz Cloudflare'dan SSL yöntemi olarak Full(Strict) seçmelisiniz.
Sene 2023, aynı sorunda bunu uyguladım ve sorun çözüldü. Teşekkürler sworks
www.turkeytraveljournal.com