-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık üç ay önce yeni aldığım domainimi eski siteme yönlendirdim. Eski domainin logoları sildim, yeni logoları yerleştirdim. Artık haber girmeye başlayacaktım. sonra bir sorunlar silsilesi baş gösterdi. Ben bu sorunlarla başa çıkamadım;
-Site hızlansın diye bir arkadasa verdim yani kodlamalarını google analytic kodunu bilmem nelerini düzenlesin ki google listelemeye başlasın, ama sorunlar düzelmedi.
-Fotoğraf yükleyemiyoruz minik boyutları bile kabul etmiyor ettiğinide on beş dakıka bekletiyor.
-Tema lisanslı (ben öyle biliyordum) olmasına ragmen temaya slider koyamadık...
-Google listelemedi, listemeyi bekledik aylarca olmadı...
-Bugun farklı bir demo denerken HTTP ERROR 500 hatası ile bizi kendisinden bezdirdi.
Aylardır bir hedef uğruna bildiğim kadar ugraştığım site nihayetinde çöp oldu...
Çözümlerde bazıları hostingi küçük boyuttadır, tema demodur, haber kötüdür, fotograf büyüktür(küçültüyorum)
Nihayetinde bahaneler çok sorun yok.
Hal böyleyken neler yapabilirim? Önerileriniz nedir?
Şimdiden destek verenlere teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bahsettiğiniz sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Biraz zamana bırak sorunlar yavaş yavaş çözülür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yükleme hataları genelde memory den kaynaklı olur; hosting firmasında kısıtlı olabilir yüksek ihtimal.
Bu tarz durumlarda ''bunaldığınızda'' yapılacak en iyi yöntem sıfırdan wp kurulumu yaparak tema ve eklentileri kurmak olacaktır. Daha sonra eski siteden aldığınız içerikleri aynen yükleyeceksiniz, devam edecek.
Bir subdomain açın, sıfır kurulum üzerine devam edin. İşiniz bitince ana domaine aynen aktarın siteyi tamamdır.
Aksi takdirde mevcut site üzerinde hızlandırma vs size boş yere zaman kaybettirecektir.
Daima php sürümünü yüksek kullanmaya bakın mesela. 7.3 sürümü şu an en idealidir. Eğer tema veya eklenti 7.3 sürümüne uyumsuz ise zaten onları kullanmayı düşünmeyin bile. Tüm ayarlar vs bitince sunucu durumuna göre bir cache eklentisi ilave ederek sıfırdan başlangıç yapmış olursunuz.
Kaliteli bir hosting üzerinde sorunsuzca yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.
Not: Bu aralar Google efendiye de takılmayın hiç. Mesela bugün news indexlerini almadı google. Bir süre daha böyle gariplikler olacaktır. Çünkü tüm algoritmalarını reklamdan kazanmak üzerine kurdular. Tabii öncelik mobil oldu. Rahat olun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başka bir tema yüklediğinizde sorun aynıysa wordpress kurulumunu silip yeniden yükleyin.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Böyle durumlarda site çöp oldu hevesimiz kursaımızda kaldı emeklerimiz boşa gitti demeyin. Wordpress ten anlayan birine elli yüz lira verin. Size hem öğretsin hem de sorunlarınızı çözsün.
Boş döngüde seyretmektense sorununuzun çözüm sonuçlu üzerine gidin