-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Host değişikliği yaptığımdan beri sorunlar bitmedi ve halende devam ediyor. Dünden beri bekledim düzelir diye ama halen düzelme olmadı. Diğer wordpress sitemde sorun yok. Ayrıca önbelleği defalarca silmeme rağmen düzelmedi
Sorun şöyle: Siteme normal .com yazıp giremiyorum ama analytic'den baktığım zaman online ziyaretçi mevcut. Ayrıca googleden bir konudan arama yapıp girdiğimde de bazen sorun yok. Fakat ana sayfada sıkıntı var, site adresine wp-login.php ekleyip giriş yaptığım zaman ana sayfaya da girebiliyorum.
Nasıl bir durum akıl sır erdiremedim. Fikri olan varsa söylesin :)
iyi.
sinank
sinank.com/Kurucu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci-Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İndex sayfanızda eklediğiniz bir eklenti ya da kurduğunuz bir tema nedeni ile WordPress sayfayı açamıyor olabilir FTP'den sitenizin ftp hesabına bağlanıp /wp-content/themes dizininin yani "themes" dosyasının adını "themese" olarak değiştirin ve siteye girmeyi tekrar deneyin. Eğer olmazsa dosya ismini tekrar "themes" olrak düzeltip bu seferde aynı yerdeki "plugins" dosyasının adını "pluginse" olarak değiştirin ve tekrar siteye girmeyi deneyin. Muhtemel olarak düzelecektir eğer themes yada plugins dosyasının adını değiştirdiğinizde İndex açılıyor ise hatadan önce kurduğunuz temayı yada eklentiyi silin. Kesinlikle dosya isimlerini eskisi gibi bırakmayın yani ismini değiştirerek deneme yaptığınız dosyanın adını denemeden sonra orjinal haline getirin. Eğer sorun düzelmez ise host sağlayıcınız ile irtibata geçin.