Arkadaşlar öncelikle dünkü keşmekeşin ardından Veridyen'e sorunsuz bir şekilde geçtim. Önceki siteme ek olarak bir site daha aldım ve şu an onu geliştirmeye çalışıyorum.

Tabii ilk başta kafamızdaki şeyi uygulamak için tasarım bilmek gerektiği aşikar ancak wordpress'in sahip olduğu geniş kitleyi hesaba katınca, benim aklıma gelen başkasının da aklına mutlaka gelmiştir diye araştırmaya koyuldum ancak bulamadım. Bilmediğim bir çok wordpress özelliğini öğrendim birkaç eklenti keşfettim ama kafamdaki şeyi bir türlü uygulayamadım.

Benim yapmak istediğim şey, yazı sayfasında bilgiler vereceğim ancak sağ tarafta veya sol tarafta (yazı içerisindeki alanda- fotoğraf ekler gibi) bir metin kutusu olacak. Oraya da detaylı yazı bulunan konu hakkındaki özet bilgileri vereceğim. Kısmen Wikipedi'nin sağ tarafında yer alan bilgiler gibi.

Hatta bu yüzden wikipediye çok benzeyen temalar da indirdim ancak onlar da bu özelliği uygulamamışlardı. Ayrıca ana sayfası istediğim gibi değildi.

Bunu nasıl yapabileceğim ile alakalı olarak yazı sayfasında düzenleyebileceğim bir eklenti veya hemen ekleyince bir kare içerisinde yazı yazmaya imkan verecek bir kod bilen var mı? Aslında istediğim neredeyse word belgesinde kutu açıp kutuya yazı yazmak gibi... Esasen wordden bir kutu açıp içerisine yazı yazıp yapıştırdım ancak o da olmuyor, hem yazı bir disiplin içinde durmuyor hem de çerçeve görünmüyor.

Çok teşekkür ederim şimdiden...