-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema dosyaları atılmış farklı yerlerde cpanellerde olan wordpress tabanlı siteleri tek veritabanı ile konttrol etmek istiyorum...
nasıl yaparım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tablo isimlerini değiştirerek(örneğin phpmyadminden(?) tabloları wp_ şeklinde olanı bir siten için kullanırken, wp2_ şeklinde olanı diğer siten için kullanabilirsin.. wp configtende yapılandırmalarını ayrı ayrı yaparsın..) yapabilirsinde tek veritabanı, birden çok site; tüm sitelerinde sıkıntılar çıkartabilir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tek veritabanı ile kullanacağın 1+ site cms ne olursa olsun olası pek çok sıkıntı çıkartabilir.. misal bir sitende sorgu sayısı çok artar bu diğer sitelerinede yansır, performans hız düşer. Database'e bir şey olsa tüm sitelerin kapanabilir, güvenlik açısından desen yine sıkıntı.. ucuza uygun fiyata 1den fazla database kullanabileceğin hosting paketlerini araştır, biraz paraya kıy, sitelerini özgün tut adsense ya da alternatiflerinden, biraz emekle o hostun parasını zaten çıkartırsın.. Kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kaanep
WordPress Optimization!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Multisite ozelligi ile birden fazla siteyi tek host ve tek mysql ile yonetebillirsiniz.
bir boyle deneyin hocam kasma vb. Olursa birkac ay sonra hosting degisirsiniz veya optimizasyon yapariz.
CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)
Kaanep
WordPress Optimization!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sercan1097 adlı üyeden alıntı
wordpress in kendı multi site özelliği ile ancak alt domain adları kontrol edilebiliyor diye biliyorum ben...norma main domain de çalışmıyor diye biliyorum
Tabikii hocam suan anlatamam ama buyrun detayli bir link;
https://journalxtra.com/tr/wordpress/how-to-activate-wordpress-multisite/
MU Domain Mapping WordPress kismina bakiniz..
1 kişi bu mesajı beğendi.
CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)