Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamun aleykum. Yakın bir dostumla kendimiz için bir tema yapmayı düşünüyoruz inşallah. Arkadaş yazılımcı bende hobi olarak uğraşıyorum. Wordpress 0 dan profesyonel seviyeye kaliteli tema eğitimi arıyorum. Ücretli veya ücretsiz. İnternetteki derslerin bir kısmına baktım ya çok basit kopyala yapıştırla ağır temalar yapıyorlar ya da 4-5 yıl öncenin videoları var. Özellikle temalarda güvenlik konusu nasıl hallediliyor? Underscores starter theme düşünüyoruz teşekkürler
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Yazılımcı arkadaşınız varsa zaten bir kaç wordpress temasını incelese, yavaş yavaş öğrenir bir şeyler inşallah.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Udemy'de ben görmüştürm Türk bir arkadaş vardı, eğer İngilizcen varsa baya fazla kaynak var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Php biliyorsanız gerisi kolay aslında. Bir framework gibi düşünün. Wordpress tüm özellikleri için bir fonksiyon oluşturmuş zaten geriye kalan sadece bu fonksiyonları öğrenmek kalıyor. Tek tavsiyem temanızı olabildiğince functions.php de yazmaya çalışın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** M**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ben ihtiyacıma göre ufak çaplı tema hazırlayabiliyorum da, konu açılmış madem isteği derinleştirelim :) basit bir tema paneli yapmak istesek nasıl hallederiz? hazır paneller veya eklentiler yerine?