lostyazilim
tr.link

WordPress Tema Kurunca Beyaz Ekran (Tema Sorunsuz)

13 Mesajlar 4.482 Okunma
acebozum
tr.link

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Server versiyonunuz ile ioncube versiyonu ortusmuyor acikca metin bunu belirtiyor. Php4 ile denerseniz sorun ortadan kalkacaktir. Ayni zamanda tema yuksek ihtimalle lisanli oldugu icin ioncube ile sifrelenmis ve kurulum yaptiginiz domaine lisansli degilse zaten calismayacaktir.

Hocam kullandığım tema ücretsiz olarak sunulan bir tema. Ancak yine de şifrelenmiş birkaç sayfa vardı. Sanırım kalkmasını istemedikleri reklamlar gibi bir şeyleri şifrelemişler. Şu anda decoder ile kodları açtım. Elimde şifreli olan php dosyası açılmış olarak var. Şifrelisi ile değiştiriyorum ancak bazı dizinlerde kod hatası veriyor nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum.

googleasistan
webimgo

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Ioncube ile sifrelenmis dosyayi actiysaniz helal olsun derim. Ki sifresiz temada en azindan linkler kaldirilmasın diye sifrelenir ki bu durumda yardimci olmak istemem zaten. Ancak ioncube php4 icin sifrelenmis ustundeki versiyonlarda kullanamazsiniz.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ioncube ile sifrelenmis dosyayi actiysaniz helal olsun derim. Ki sifresiz temada en azindan linkler kaldirilmasın diye sifrelenir ki bu durumda yardimci olmak istemem zaten. Ancak ioncube php4 icin sifrelenmis ustundeki versiyonlarda kullanamazsiniz.

Diğer sitemde aynı temayı kullanırken hiç böyle bir şeye gerek duymadım hocam. Şu anda açtım ama yine linkleri silmeyeceğim zaten. Bu tarz şeyler bana göre de doğru değil. Tek amacım php olarak açıp diğer sitede de kullanabilmekti. Burada da birkaç satırda hata veriyor. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al