-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, sohbet sitemin temasini degistirdim ama seo puani dustu bu tema hakkinda bilgi almak istiyorum google sorun yaratirmi hitim dusermi merak ettigimden boyle bir konu actim. yada bu tema kullanisli bir temami sorunlari varmi bilmek istiyorum temanin adi
Blue And Black WP Theme canli
demo
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hangi tema olursa olsun , tema değiştirmek risk almaktır. Keşke değiştirmeden önce baksaydınız.
Komple bir yapıyı değiştiriyorsunuz, düşünün eviniz bir gecekondu ve bir süre insanlar evinize gelip gidiyorlar yolu evi ezberliyorlar. Ama siz müteahit ile anlaşıp kat yapıyorsunuz. Misafirde evi bulurken biraz zorlanıyor.
Umarım anlamışsınızdır.
Şuan bekleyip, biraz çalışmak gerekecek.
Siz Çoksunuz. Biz Türk !
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
göktürk adlı üyeden alıntı
Hangi tema olursa olsun , tema değiştirmek risk almaktır. Keşke değiştirmeden önce baksaydınız.
Komple bir yapıyı değiştiriyorsunuz, düşünün eviniz bir gecekondu ve bir süre insanlar evinize gelip gidiyorlar yolu evi ezberliyorlar. Ama siz müteahit ile anlaşıp kat yapıyorsunuz. Misafirde evi bulurken biraz zorlanıyor.
Umarım anlamışsınızdır.
Şuan bekleyip, biraz çalışmak gerekecek.
Hocam bende wordpress tema hastaligi var guzel bir tema gormeyeyim hemen yukluyorum ama bunu kalici olarak kullanmak istiyorum problem varmi bu temada onu bilmek istiyorum. seo puani cok dusuk 70 eski temam ise 84 idi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
F** K**
-