-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Wordpress site taşıması gerçekleştirdim. Sonra içerik girmek istediğimde sadece başlık kısmı çıkıyor. YAYINLA tuşu yerine İNCELEME İÇİN GÖNDER tuşu çıkıyor. Ona da basınca "Üzgünüm, bu yazıyı düzenleme yetkiniz yok." hatası alıyorum. PHPMYADMIN'den yetkileri falan kontrol ettim. Ama bir neticeye ulaşamadım. Eski dataase yedeğini yükledim. Tekrar aynı hatayı aldım. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
İngilizce Hakkında...
htttp://www.mebingilizce.net
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bu hatanın çok sayıda nedeni olabilir. Yedeğinizi için de .htacess var mı acaba kontrol edebilir misiniz ? Eğer var ise plugin klasörüne girip plugin dosyaların isimlerini değiştirerek pluginlerini deaktif edip tekrar deneyin.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba plugins klasörünü de denedim onu yazmayı unutmuşum. Son olarak sıfır wordpress kurulumu yaptım ve sıfır database oluşturdum. Her şey normaldi sonra database yedeğini yükleyince hata tekrar oluştu. FTP yedeğini atmadım yani plugins kalsörü boş. Ama başka bir sitemin yedeğini yükledim sorun olmadı. yani benim database yedeğim bzouldu diyemem önce çok yedek almıştım ama bi eksiklik var sanırım.
BÖYLE BİR ŞEY BULDUM ama NASIL YAPACAĞIMI BİLMİYORUM (phpmyamin den mi yapacağım?)
wordpress inceleme için gönder hatası “ wp_posts ” tablosunun “ID” sütununun AUTO_INCREMENT değeri ya yoktur ya boştur yada çok büyük bir değer almıştır. Bu değer boş ise auto_increment seçeneği (A_I) aktif edin, aktif ise boş olmadığından emin olun veya çok büyük bir değer almışsa 1 arttırıp tekrar kontrol edin. WordPress inceleme için gönder sorununuzun giderildiğini umarak yazımıza son veriyoruz. Herkeze bol şans.
İngilizce Hakkında...
İngilizce Hakkında...