-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba. Wordpress geçmişim yaklaşık bir yıllık. Sizlere iki sorum olacak:
1- Wordpress siteme forum kurabilir miyim? Ücretli bir script düşünüyorum. Kafamda xenforo var. ( Yani forum scriptleri wordpress uyumlu mudur?)
2- Sizce forum, hit artırmak için bir yöntem olarak kullanılabilir mi? Yani, tematik bir alanda web sitem var, aylık ortalama 15.000 ziyaretçimin yüzde 70'in üzerinde bir miktarı arama motorlarında geliyor. Sitemdeki yaklaşık 150 makaleme yapılmış 1.000 üzerinde yorum var. Forum'un uzun vadede getirisi olacağına inanır mısınız?
Not: aksini düşünenler ve gerçekleştirenler olabilir ama para kazanmak için para harcamak gerektiğini düşünenlerdenim. Temam ücretli, cache hizmetini ücretli alıyorum ve forum'u da hiç bilgim olmamasına rağmen ücretli kurmak istiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php & Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
bence forum devri bitti.
yeni skype adresim: mahmutkandemirr@icloud.com
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Forum olayı artık geçmişte kaldı WMAraci yada benzeri üstün liderliğini koruyan forumlar varken bence hiç ilgi göreceğini sanmıyorum.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
İyi bir ekibiniz, deneyim ve bilginiz varsa forum tutar. Forum kategorisi de önemli, genel forumların tutma olasılığı diğerlerine nazaran daha düşüktür. Ama devir bitti diye kesin bir şey yok, bilgi ve sağlam ekip varsa her şey olur. vBulletin tavsiyemdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Forum yerine ek bir sub-domaine ya da sistem dahiline bir sözlük kursan çok daha fazla fayda sağlarsın, çünkü çok aşırı büyük bir site sahibi değilsin kategorize ettiğinde ilgilenecek bir ekibinde yoktur bu koşulda, bırak insanlar yazsın sen cevap ver. Sözlük olmazsa'da çok yoğun bir s.s.s kur derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenin içeriği nedir hocam merak ettim... Ben wordpress sitelerimden birisinde /forum şeklinde mybb forum kurdum fakat forum baya uğraştırıcı... özellikle ilk zamanlarda etkileşimi yüksek tutman gerekir... yani kimsenin yazmadığı bir foruma üye olmak istemez insanlar o nedenle aktif olarak moderatörlük yapacak konuları sıcak tutacak 8 10 kişiye ihtiyaç duyarsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özgün içerik ve kaliteli hizmet varsa forum bitmez. Kalitesiz o kadar wp var ki yani mesele içerik.
Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Bence herşey sizin elinizde Özgün İçerik olduktan sonra her site tutar. Hiti olur...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Forum bitmedi ve hiç bir zaman bitmeyecek.
iscidunyasi XenForo en doğru seçim. siteadresi.com/forum/ şeklinde kurulumunu yapabilir, blog sitenizle alakalı olan forum kategorilerini girebilirsiniz. Forumdaki kategorilerin boş görünmemesi adına her açmış olduğunuz kategoriye bir kaç özgün konu açın, forum kurallarınızı belirleyin vesaire hazırladıktan sonra servis edebilirsiniz.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!