-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar bir başkasına wordpress sitesi kurdum. Benden giriş sayfasında animasyon istedi ve animasyonu HTML sayfaya gömüp index olarak ana dizine gönderdim. Wordpress'i ise domain.com/tr/ dizinine yükledim. Zaten ileride İngilizce bir bölümde olacak. Buraya kadar bir sorun yok.
Ancak bir şeyi kestiremiyorum. Google aramalarda, Wordpress'i çok sevdiği için önceliği domain.com/tr/ ye verebilir mi?
Yani site adını yazdığımda ilk sırada animasyonlu olan sayfa çıkması öngörülür. Bu konuda fikri olan var mı?
Arama sonuçlarında ana sayfa yerine /tr yani wordpress'in kurulu olduğu sayfa çıkabilir mi?
Bu konuda ne yapabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web & Android Developer
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
açılışta siteadi.com yerine siteadi.com/tr çıksın istiyosun sanırım.
Yukarıdaki kod direk olarak siteadi.com/tr klasörüne yönlendirecektir ancak bu sefer de siteadi.com adresin kullanılmaz olur. Oraya her girişinde tr klasörüne yönlendirir.
Bir de ayarlar bölümünde site adresi yazan kısma siteadresi.com/tr yazarsan da olabilir ancak bu sefer admin paneline girişte sıkıntı yaşayabilirsin. Eğer admin paneline giriş yapamassan phpmyadmin kısmında düzeltirim diyorsan 2. seçeneği de bir dene derim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web & Android Developer
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizde cevapları ne sallamışız harbiden :D Yaptıysan sorun yok hocam..