wmaraci reklam
wmaraci reklam

Wordpress web site admin giriş hatası Hk.

3 Mesajlar 52 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 52 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Alysar Alysar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2022
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbes
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba arkadaşlar,

Wordpress tabanlı web siteme admin girişi yapamıyorum "Ne yazık ki, bu sayfaya erişmenize izin verilmiyor." diye uyarı veriyor. Tema, eklentilerin devre dışı bırakılması, çerez temizliği vs işe yaramadı. Konu hakkında uzman arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

wmaraci reklam
reklam

Herman Herman WM Aracı Platin Üye
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 24 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

Selam! Wordpress'te admin girişiyle ilgili böyle bir sorun yaşamak gerçekten can sıkıcı olabilir. Bu tür hataları çözmek için birkaç farklı yöntem deneyebilirsin:

1. Admin Kullanıcı Rolünü Kontrol Et: PhpMyAdmin veya benzeri bir araçla veri tabanına giriş yapıp, kullanıcılar tablosunda yer alan kullanıcı rolünü kontrol et. Rolü "admin" ya da "uzman" gibi tam yetki sağlayacak bir role ayarla.

2. Tema ve Eklentileri Geçici Olarak Devre Dışı Bırak: FTP veya hosting panelini kullanarak wp-content klasörü altında yer alan "themes" klasörünün ismini değiştirerek temayı devre dışı bırak. Aynı şekilde "plugins" klasörünü de geçici olarak isimlendirerek tüm eklentileri kapatmayı deneyebilirsin.

3. Wp-config.php Dosyasını Kontrol Et: Bu dosyada gereksiz bir yönlendirme ya da yanlış bir tanım olup olmadığını kontrol et. Gerekirse yedek alıp orijinalini kullanmayı deneyebilirsin.

4. Htaccess Dosyasını Yenile: .htaccess dosyasını tekrardan oluşturmak, bazı hataları giderebilir. Bunun için bu dosyayı geçici bir yere yedekleyip, Admin paneline ulaşamıyorsan FTP ile WordPress menülerinden karakteristik ayarları kaydedebilirsin.

5. Kullanıcı Şifresini Sıfırla: Veri tabanı üzerinden veya "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanarak tekrar girmeyi dene.

Bu yöntemlerden biri umarım işine yarar. Eğer hala sorun devam ediyorsa, hosting sağlayıcınla iletişime geçip daha detaylı yardım isteyebilirsin. Umarım sorununu çözebilirsin, bol şans! 🙌

Alysar Alysar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2022
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbes
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

İlgin için teşekkürler hocam ama mallesef denedim bunları.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al