-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla bende böyle özel alan nasıl oluşturulur çok merak ediyorum. Bilen biri güzelce anlatırsa herkeze çok faydası olacak diye düşünüyorum...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar aradığınız şeyin adını söyleyeyim araştırma yapın isterseniz. Gönül isterdiki vakit bulup bunları size uzun uzun anlatayım ama malesef vakit bulamıyorum.
Arama Motorlarında "Wordpress Add Custom Meta Box" olarak aratırsanız yeterli bilgiye ulaşırsınız. Ancak biraz ingilzice bilmeniz gerekliyor. Sağlam bilgileri genellikle yabancı sitelerde bulabilirsiniz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
ErenKeskin
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Takıldığınız konularda bana
erenkeskin95@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eren bey şimdi değil ama vaktiniz olduğunda sitenizde makale olarak yazarsanız ve bizimle paylaşırsanız çok süper bir şey olur.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
ErenKeskin
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sanırım 23 Haziran'a kadar vaktim olmayacak :) Sınav telaşı. Ama dediğim gibi günlük mail kontrolümü yapıyorum ve telefonuma gelen iletilere cevap atıyorum. Takıldığınız noktalarda bana ulaşabilirsiniz.