lostyazilim
tr.link

Wordpress Yazı Ekleme Özel Alan?

8 Mesajlar 1.299 Okunma
acebozum
tr.link

4531 4531 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 13.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 996
  • Beğeniler 210 / 211
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaşlar acaba yazı yazarken özel alan yapıyoruz ya bunu aşağıdaki resimde olana benzer nasıl yaparım. Yani normal özel alan şeklinde değil de tema ile gelen bir şey acaba nasıl olur?

elektronikssl
webimgo

Bilginform Bilginform WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / K
  • Meslek Portalcı
  • Mesajlar 408
  • Beğeniler 56 / 49
  • Ticaret 1, (%100)
Valla bende böyle özel alan nasıl oluşturulur çok merak ediyorum. Bilen biri güzelce anlatırsa herkeze çok faydası olacak diye düşünüyorum...
4531

kişi bu mesajı beğendi.

Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!

• Üyelik 13.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 996
  • Beğeniler 210 / 211
  • Ticaret 3, (%100)

Bilginform adlı üyeden alıntı

Valla bende böyle özel alan nasıl oluşturulur çok merak ediyorum. Bilen biri güzelce anlatırsa herkeze çok faydası olacak diye düşünüyorum...

evet çok aradım bir türlü sonuca ulaşamadım umarım bilen vardır.

ErenKeskin ErenKeskin Girişimci, Front-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar aradığınız şeyin adını söyleyeyim araştırma yapın isterseniz. Gönül isterdiki vakit bulup bunları size uzun uzun anlatayım ama malesef vakit bulamıyorum.

Arama Motorlarında "Wordpress Add Custom Meta Box" olarak aratırsanız yeterli bilgiye ulaşırsınız. Ancak biraz ingilzice bilmeniz gerekliyor. Sağlam bilgileri genellikle yabancı sitelerde bulabilirsiniz.
masaLL 4531 Bilginform

kişi bu mesajı beğendi.

herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 996
  • Beğeniler 210 / 211
  • Ticaret 3, (%100)

ErenKeskin adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar aradığınız şeyin adını söyleyeyim araştırma yapın isterseniz. Gönül isterdiki vakit bulup bunları size uzun uzun anlatayım ama malesef vakit bulamıyorum.

Arama Motorlarında "Wordpress Add Custom Meta Box" olarak aratırsanız yeterli bilgiye ulaşırsınız. Ancak biraz ingilzice bilmeniz gerekliyor. Sağlam bilgileri genellikle yabancı sitelerde bulabilirsiniz.

Teşekkürler. Kodları bilince zaten ingilizce kısmı kolay. Bu kadarı bile çok iyi oldu bari ne olduğunu öğrendim :)

• Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)
Takıldığınız konularda bana erenkeskin95@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
4531

kişi bu mesajı beğendi.

herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.

Bilginform Bilginform WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / K
  • Meslek Portalcı
  • Mesajlar 408
  • Beğeniler 56 / 49
  • Ticaret 1, (%100)

ErenKeskin adlı üyeden alıntı

Takıldığınız konularda bana erenkeskin95@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Eren bey şimdi değil ama vaktiniz olduğunda sitenizde makale olarak yazarsanız ve bizimle paylaşırsanız çok süper bir şey olur.

Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!

• Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)
Sanırım 23 Haziran'a kadar vaktim olmayacak :) Sınav telaşı. Ama dediğim gibi günlük mail kontrolümü yapıyorum ve telefonuma gelen iletilere cevap atıyorum. Takıldığınız noktalarda bana ulaşabilirsiniz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al