-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bloglarda eski yazıları okurken önerileri görüyorum bu yönde. Uploads klasörümüzü subdomainde kullanarak siteyi hızlandırabilirmisiz.
Sizce gerek varmıdır?
Anlatan yazılar eski oldugu için tam olarak yapamadım su an. Ayarlar > Ortam sekmesinde nereye kaydedileceği sorulmuyor dosyaların. Wordpress 3.9 kullanıyorum. Nasıl yaparım?
Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Subdomain e yüklemek faydalıdır. Bende aynı işlemi yapıyorum. Bununla ilgili çok fazla yabancı kaynak mevcut. Yabancı kaynaklardan araştırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gorselleri subdomainden çekmenin büyük faydalari var meselâ siten cok hızlanır ve yedek alirken ve yadekden ayni ve ya farkli sunucuya kurarken o resim gorunmeme sorunu yaşamazssın gelelim oryam ayarlarını subdomaine nasıl ayarlayacagına bunu wordpressin cok eski surumlerinde kolayca yapabiliyorduk fakat ani çökmeler ve buyuk açıklara neden oluyordu simdi bu konida işe yaramayan bir eklenti ve açıklara neden olan bir yöntem var zamanında cok araştırdım hic ugraşma en guzeli subdomaindeki gorsel linkini tarayici satirina yapıştır çağır ve o linki ekle bende butun görseller oyledir mesela.