-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar merhaba, wordpress te yayınlanmış yazıları toplu bir şekilde güncelleme yapabileceğim bir yöntem var mı? Güncellemeden kastım şu:
Wordpress yedek yükledim ve çoğu haberde haber içindeki resimler görünmüyor resimler mevcut yani bağlantıdaki resim var ama sayfa içinde görünmüyor. Yazıya girip yazıyı güncelle yaptığımda resim geliyor.
1700 küsür haber var hepsi tek tek yapmam mümkün değil toplu bir şekilde tümünü güncellemem mümkün mü?
Ek olarak; Çok zor bir soru sordum heralde :eek:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, wordpress te yayınlanmış yazıları toplu bir şekilde güncelleme yapabileceğim bir yöntem var mı? Güncellemeden kastım şu:
Wordpress yedek yükledim ve çoğu haberde haber içindeki resimler görünmüyor resimler mevcut yani bağlantıdaki resim var ama sayfa içinde görünmüyor. Yazıya girip yazıyı güncelle yaptığımda resim geliyor.
1700 küsür haber var hepsi tek tek yapmam mümkün değil toplu bir şekilde tümünü güncellemem mümkün mü?
Ek olarak; Çok zor bir soru sordum heralde
Hocam merhaba,
Admin paneline giriş yap ve tüm yazılar sekmesine git. Ekranın sağında en üst köşede ekran tercihleri diye bir seçenek var. Oradan safa başına gösterilecek öğeyi 1700 yap ki tüm yazıların tek bir sayfada öncelikle görüntülensin.
Daha sonra başlık kısmına tıkla ve tüm yazılarını seç ve üsteki toplu işlemler kısmında düzenle butonuna tıkla. Uygula dedikten sonra güncelle de, tüm yazıların güncellensin.
Yalnız 1700 yazı çok fazla bunu 500 500 yapmanı öneririm yoksa CPU çöker.
1 kişi bu mesajı beğendi.